Sommernødvendigheder i lommestørrelse

Sommerferien er endelig over os, nu skal der slappes af, rejses og livet nydes med gode oplevelser fra nær og fjern.

Det er med andre ord højtid for at pakke, hvad enten det er en kuffert, rygsæk eller strandtaske, og så er det jo rigtig rart, at kunne have det hele med.

Udover at jeg varmt kan anbefale dig, at tage hele bogreolen med på din iPad, så er det også smart at pakke alle nødvendighederne uden at de fylder hele tasken eller giver overvægt kufferten.

Du kan nemlig få masser af lækre produkter i lommestørrelse, som lige passer i toilettasken, festival rygsækken og håndbagagen, kig med her …

Avne Micellar Lotion 100 ml

Avène Micellar Lotion er en mild og skånsom kombineret rensemælk og skintonic, som er super nem at bruge, når du er på farten og kun vil have minimum med. Produktet bruges helt uden vand, alt du behøver for at fjerne snavs og makeup rester, er en vatrondel. Rens først en gang for at opløse skidtet og rens en gang til for at fjerne det. Nemt og hurtigt.

Den friske og klare lotion indeholder Avéne Termal kildevand, som virker beroligende, dæmper rødme og efterlader huden blød og renset.

Flasken indeholder 100 ml., altså det tilladte i håndbagagen, og koster vejl. kr. 69,50.

Avne Thermal Spring Water 50 ml

Spray eventuelt efterfølgende med den skønne opfrisker Avéne Termal kildevand, som giver dig et rent og frisk pust fra morgenstunden. Brug den i flyet, når luften bliver for tør, brug den på vej hjem for stranden, når solen har givet dig gyldne kinder eller brug den i varmen, når du trænger til at køle et øjeblik.

Det rene kildevand, der tappes direkte fra kilden i Frankrig, indeholder mineraler fra bjergene, som virker rødmedæmpende og kølende på irritation. Lækker, frisk og helt uundværlig, når først du har prøvet den.

Avéne Termal kildevand fås i en fiks 50 ml. taskestørrelse til vejl. kr. 39,50

Avne Sun Reflexe SPF 50

På strandturen eller til festivallen er det ekstra skønt at kunne pakke let, derfor er en effektiv sunscreen i lommestørrelse et must, som denne Avéne sol 2016 Reflexe.

Produktet har en høj solfaktor, som er perfekt til beskyttelse af ekstra udsatte områder som næse, ører og isse, og fordi den har et såkaldt “dry touch” sikrer den, at du også får et pænt udseende samtidig. Ikke noget med et solfaktor skinnende ansigt, kun et mat naturligt look, som solen ikke kan beskadige.

Avéne sol 2016 Reflexe er flad, så den lige kan stikkes i lommen, og koster vejl. kr. 89,50 for 30 ml.

A-Derma Lip Stick 4 g

Helt uden parabener og parfume passer denne Lip Balm fra A-Derma på dine læber, når du tilbringer dagen i tør luft, sol og varme. Et højt indhold af planteolier, voks og havremælk danner en naturligt beskyttende hinde på dine læber, og sørger for at de holder sig bløde hele ferien.

Lip Balm fra A-Derma er også god til børn og koster vejl. kr. 79,50

A-Derma Dermalibour Stick

Nej, det her er ikke en lille deostick, A-Derma Dermalibour+ Stick er meget bedre. Det er en nemlig antibakteriel reparations stift, som kan berolige og rense huden ved for eksempel ubehagelige insektbid og små rifter takket være kimplanteekstrakt og kobberzink kompleks.

Den hjælper huden med at hele, hæmmer spredning af bakterier og giver øjeblikkelig bedring af de små irritationer, som et udendørsliv nu kan give.

Uundværlig for mig, der bliver ædt af myg allevegne, A-Derma Dermalibour+ Stick har en fin lille størrelse og koster vejl. kr. 79,50

A-Derma Hndcreme

Hænderne er også rare at holde bløde, og her danner den naturlige A-Derma Hand Cream med havreekstrakt en beskyttende hinde, som forebygger tør hud og holder på fugten.

Cremen fedter ikke, hvilket jeg går rigtig meget op i, og fås i den fikse taske størrelse på 15 ml. for vejl. kr. 79,50

Klorane Trshampoo med havreekstraktOg så er der det geniale produkt fra Klorane, nemlig tørshampoo, hårvask to go.

Jep, den er god nok. Du vågner i teltet på festivallen eller på hotelværelset i syden og skal bare i gang med dagens oplevelser. Der er ikke tid til shampoo, balsam og hårtørring – bare ud og i gang. Med tørshampoo skal du blot spraye det på, børste håret og viola, af sted!

Håret føles rent og luftigt takket være fugtgivende og beskyttende havreekstrakt foruden en slags ikke synligt hårpudder med fedtabsorberende egenskaber.

Også genialt, hvis du, ligesom mig, får fladt hår af et par timer i en flyvemaskine. Klorane havreekstrakt tørshampoo i lommestørrelse på 50 ml. fås i sampak med en 150 ml. udgave for vejl. kr. 109,50.

Alle produkter fra Avéne, A-Derma og Klorane kan købes på apoteket.

Sidst, men ikke mindst, er der en skøn sommernyhed på vej fra Kiehl’s, som også nemt passer i tasken.

kiehls-cactus-floewr--tibetan-ginseng-hydrating-mist_rs

Nemlig Kiehl’s Cactus Flower and Tibetan Ginseng Hydrating Mist, som ja, er en forfriskende spray, som kan give dig et boost on the go.

Den dejlige mist har ikke bare en super skøn duft, den booster også hudens fugt takket være kaktus blomst og tibetansk ginseng, som er kendt for sine fugtbevarende egenskaber.

Spayen kan bruges når du har renset huden eller i løbet af dagen, hvor du lige trænger til en opkvikker, som køler huden og giver den glød.

Kiehl’s Cactus Flower and Tibetan Ginseng Hydrating Mist er i butikkerne i Magasin fra midten af juli og koster vejl. kr. 120,-

cactus_flower_background_green_needles_hd-wallpaper-415049

Du kan læse PRÊT-À-PARTIR Magasin herunder og abonnere gratis på magasinet øverst til højre på denne side …

 

 

 

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On