Sol, vand og ferie med Yves Saint Laurent

Ferien er startet for nogen, for de fleste begynder den lige om lidt, og sammen med den kommer solen, varmen og vandet.

Og selvom det godt kan medføre saltvandshår, og en lidt mere laid back stemning, er der ingen grund til ikke at se godt ud imens.

Yves Saint Laurent har netop lanceret en ny vandfast eyeliner, som netop kan hjælpe dig med det, uanset om du bare har det varmt, ligger ved poolen eller ser skøn ud på stranden.

Dessin du Regard WaterProof Stylo 01

Lineren hedder Dessin Du Regard Waterproof Stylo, og er den første couture twist-and-apply stylo liner med indbygget blyantspidser.

Det betyder, at du blot skal skrue på lineren, i stedet for at spidse den, og det er altså temmelig rart, hvis man er typen, som jeg, der altid når ned til træet på almindelige linere. Den slags undgår du med denne her skønne bløde eyeliner, som giver et præcist resultat med sin tynde spids.

Dessin Du Regard Waterproof Stylo fås i fire forskellige farver, sort, brun, blå og grå og koster vejl. kr. 180,-

For at peppe sommeren op, har YSL også lanceret 7 nye friske nuancer af deres traditionelle eyeliner Dessin Du Regard, og 6 nye nuancer af den vandfaste Dessin Du Regard Waterproof.

LDessin du Regard WP 05

Dessin du Regard Eye Pencil 05

Dessin Du Regard fås i sort, brun, grå, blå, grøn, bronze og lilla, de seks vandfaste Dessin Du Regard Waterproof fås i matte metalliske sort, brun, blå, grøn, bronze og rød.

Alle eyelinerne er fulde af pigment og superbløde, de indeholder voks og jojobaolie, hvilket gør dem nemme og virkelig smooth at lægge på.

De koster ligesom styloen vejl. kr. 180,-

Og skal du ud og spise på en skøn mediteransk restaurant om aftenen, kan du jo passende kigge nærmere på Yves Saint Laurents sommerlook 2016 Savage Escape.

COUTURE PALETTE COLLECTORGLOSS VOLUPTE N°154LA LAQUE COUTURE N°71

Couture Palette Collector indeholder fem farver, som er inspireret af himmel og jord, fra glimtende rosa til gylden mokka. Pris vejl. kr. 435,-

På læberne kan du lægge den smukke Nr. 154 Rose Denim, en metallisk Gloss Volupté i en skøn lys rose farve, som passer perfekt til den nye lak La Laque Couture Nr. 71 Savage Pink, som glitrer smukt i aftenlyset og understreger det skønne ferielook.

Gloss Volupté koster vejl kr. 235,- og La Laque Couture vejl. kr. 190,-

Rigtig god ferie!

Læs meget mere i det nye PRÊT-À-PARTIR Magasin, og tilmeld dig magasinet helt gratis øverst til højre på denne side …

Author: Malene Raith

Share This Post On