Boss, brunch & Gerard Butler

Foto Malene Raith, Hugo Boss og Warner Bros.

Som det hører sig til, er den forgangne modeuge i København naturligvis ikke gået stille for sig.

B1A2uGNIUAAWasv

Og navnlig fredag var byen på den anden ende fordi Hollywood stjernen, Gerard Butler, som Hugo Boss ambassadør, kiggede forbi og lagde kind til i hundredvis af selfier med begejstrede kvinder på forskellige adresser rundt omkring i hovedstaden.

En af dem var Hugo Boss Store i Østergade, der inviterede en lille indviet skare af skandinavisk presse og skønhedsskribenter til brunch med filmhelten. Den slags siger man ikke nej tak til.

IMG_6277

Gerard Butler er som sagt ambassadør (bare rolig, der blev ikke serveret Ferrerro Rocher) for herreduften Boss Bottled, der, at dømme på det fremmødte publikum, virker utroligt tiltrækkende på kvinder.

Duften er ikke ny, den blev faktisk oprindeligt lanceret for over 15 år siden, og der er derfor god grund til at antage, at din næse er stødt på den på et eller andet tidspunkt.

Boss-Bottled-200ml-44.99

Boss Bottled er bygget op af tre lag, som vi alle dufter til, mens vi venter på dagens mand.

Første indtryk er frisk og frugtfuld, efterfulgt af mere træagtige noter, for til sidst at ende i en let blomsterduft.

Sidstnævnte skyldes, at der blot er tilsat 0,01 procent rose, og mere skal der faktisk ikke til for at få en lidt neutral note til at fylde og give mening.

Hugo Boss kampagnen hedder “Man of Today,” og det er lige præcis det, Gerard Butler er, som han i højt humør ankommer til Hugo Boss Store og afslappet bevæger sig op på den lille scene.

IMG_6285

“Det har jo altid været min barndomsdrøm at blive parfumemodel en dag,” siger han veloplagt med skotsk dialekt og et flabet skævt grin. Og på spørgsmålet om, hvad det vil sige at være “Man of Today,” slår han prompte ud med hånden:

“Det er måske mere et spørgsmål til Hugo Boss, de har valgt mig!”

Det høje niveau af “starquality” er ikke til at tage fejl af hos Gerard Butler, men samtidig er der også noget meget ægte og menneskeligt over den spøgefulde skuespiller med den dybe stemme.

IMG_6305IMG_6306IMG_6308

 

46-årige Gerard Butler er født og opvokset i Skotland (følg med mig gennem Skotland her: Skotland Part 1, Skotland Part 2 og Skotland Part 3), men selvom han tidligere har lavet ungdomsteater, var hans planer til at begynde med faktisk nogle helt andre end skuespil.

Han læste nemlig til advokat på Glasgow Universitet og blev da næsten også færdig med uddannelsen. Der gik bare lidt for meget fest i den for ham, og uden at have fået afsluttet studiet, flyttede han, ifølge Wiki, til London.

IMG_6281

Her fik han sin første rolle og dermed foden indenfor branchen i 1997.

Det førte til teaterroller og sidenhen større filmroller såsom hovedrollen i 2003 i Joel Schumachers filmudgave af “The Phantom of the Opera”.

Men gennembruddet fik han for alvor i 2007 med filmen “300”, hvor han spiller Spartas Kong Leonidas.

Gerard-Butler-300-1024x640

Filmen er fuld af fantastiske kampscener og oneliners, der sidenhen er gået over i filmhistorien (“Come home with your shield. Or on it”), og emmer vildt af maskulinitet, heltemod og styrke. Klart med i toppen af listen over favoritfilm ever.

Sidenhen er det blevet til filmsuccesser såsom “PS. I Love You”, “The Bounty Hunter” og actionfilmen “Olympus has Fallen.”

Og nu i 2016 er den høje skotte trukket i brynjen igen i den nye storfilm “Gods of Egypt,” hvor han spiller sammen med danske Nikolaj Coster-Waldau.

Måske er det al dette, som har fået Hugo Boss til at udpege den bredskuldrede herre til “Man of Today”, måske er det hans evne til at møde sine fans på en jordisk og afslappet facon. Uanset er der ingen tvivl om, at Gerard Butler nyder det. Og vi nyder hans selskab.

Filmstjernens humør smitter af på hele forsamlingen i Hugo Boss Store, og køen er da også lang, da det til slut er muligt af få taget sit billede sammen med filmhelten.

“Tjek lige, de løber rundt og stiller sig i kø igen,” storgriner han og fortsætter uden tøven med at tage imod kindkys, kram og sød hvisken i øret.

Gerard Butler kørte et hårdt program i København, hvor han også gav interviews, stillede op til selfier med fans i både Magasin og Fields og klædte om til cocktailtime på d’Angleterre.

Al sammen med masser af overskud og smil til fotograferne, mobiltelefonerne og de hundredvis af fremmødte kvinder (og enkelte mænd), han mødte i hele byen.

IMG_6307

Han har nu forladt landet igen, København er faldet til ro, men oplevelsen lever stadig på Instagram, hvor du blot skal søge på #gerardbutler eller #ManOfToday for at se friske billeder fra alle de steder stjernen besøgte under sit hektiske ophold.

Og fortvivl ej. For er din mand måske mere til øl, pizza og fodbold på sofaen end brynjer, sværd og heltegerninger, kan du bare spraye lidt Boss Bottled på ham, lukke øjnene … og drømme dig væk.

Som de siger hos Hugo Boss, så er der jo ikke noget som en duft, der kan bringe minderne frem 😉

IMG_4890

Author: Malene Raith

Share This Post On