Sov godt på bagsædet

Traditionen tro fortsætter julegaveinspirationen her på bloggen, i dag med godt nyt til alle børnefamilier.

Jeg løb selv på problemet for år tilbage, når jeg hentede min nevø fra børnehave. Inden vi var nået hjem, var den lille purk faldet i søvn på sine selepude på bagsædet og sad derfor og hang i selen med åben mund og hovedet væltet til siden.

Heldigvis skulle vi sjældent særligt langt, og derfor tænkte jeg ikke videre over det. Men det gør jeg nu.

For nu er min søn nemlig vokset ud af sit børnesæde og over på selepuden, og det afstedkommer løjerlige sovepositioner på vej hjem fra venner og bekendte, der ikke lige bor i nabolaget. Nok prøver han at klare det med at lægge hovedet på armlænet, men det er bare ikke særligt behageligt eller sikkert ved opbremsning.

What to do? Joh, se bare her …

Cardiff Lifestyle 2

 

The Travel Headrest er en meget enkel hovedstøtte, som nemt sættes på nakkestøtterne (med et universelt værktøj) i din vogn, så dit barn fortsat kan støtte hovedet, selvom det kun sidder på selepude.

“Ørerne” kan vippes op, så ind og udstigning i hverdagen er let og problemfri, og ned igen, når behovet for søvn opstår på længere køreture eller bare på vejen hjem fra en hyggelig, men sen, juleaften.

Det er da smart!

Og endnu bedre, hovedstøtten kan bruges i mange år, for den kan nemlig justeres til forskellige positioner ved let tryk på siden, så også voksne med behov for en morfar under køreturen kan bruge den.

Cardiff Lifestyle

Betrækket kan desuden maskinvaskes (den slags vil jeg altid gerne vide), og klister fra slikindsyltede børnefingre dermed fjernes.

Lige så meget som det gør ondt, at se den lille purk forsøge at finde hvile til sit hoved på selepuden, lige så meget elsker jeg at se ham sidde godt på bagsædet og slappe af med hovedet på støtten efter en lang og spændende dag på landet hos mormor.

Det er firmaet Automotive Mind, som importerer hovedstøtten The Travel Headrest, den koster kr. 449,- og kan købes her: Sovibilen.dk hvor du også kan læse meget mere om den.

Nu er det definitivt slut med børn, der hænger i selen sent om aftenen, på den lange bilferie eller bare på vej hjem fra børnehave.

 

Author: Malene Raith

Share This Post On