Julegaveguiden 2013: Christian Grau

Så blev det sidste torsdag inden jul og derfor også den uigenkaldeligt sidste julegaveguide i år.

Grau_nyt portraet kopi

I dag med bilentusiast og forfatter til bogen “Mænd & Biler” Christian Grau, der, ud over sit job som motorredaktør på Euroman, blandt andet blogger om biler på www.grausgarage.dk og gætter berømtheder i DRs program “Kender du typen.”

Her kommer hans bud på cool julegaver:

rode-kors-1.jpg

“Den billige:
En støtte t-shirt til fordel for udsatte børn og unge, designet af Les Deux og sat i værk af dontt.dk og Røde Kors. Den koster kun en hund og er blød og lækker – what’s not to like?”

Køb t-shirten HER

8702110890

“Den sjove:
“Doppler” & “Volvo Lastvagnar” af Erlend Loe.
Erlend Loe er en sjov nordmand, og alene den sjældne kombination fortjener opbakning … Desuden skriver han nogle små, poetiske bøger, der på forunderlig vis blander nordisk mismod med grotesk humor og eksistentialisme. Ok, det lød røvkedeligt, men de er altså virklige gode og nemme. En sikker anbefaling.”

Køb dem HER

Unknown

“Koncertbilletter:

Vi får for lidt kultur, gør vi. Vi glemmer at læse, fordi vi er på Netflix, og vi glemmer at gå til koncert fordi, der er udsolgt, når vi endelig opdager, at koncerten finder sted. Stram op og køb et par koncertbilletter. Fx. til Tom Odell i Vega … ”

Koncertbilletter kan blandt andet købes HER

 

 

12a

“Den dyre:
En klassisk bil. Der er intet, der forlænger et menneskes personlighed som valget af den helt rigtige bil. Nye biler er fejlfri, og hvem kan leve op til det. En klassisk bil har derimod evnen til at gå i en slags symbiotisk samspil med sin ejer.

De har sjæl og personlighed, og de bliver aldrig bare et transportmiddel. Det er bilkørsel tilsat sanselighed, så find den helt rigtige bil, til den du elsker – eller til dig selv. Det kan være en charmerende youngtimer til 15.000 eller en urørt Porsche 911 SC, som endda kun bliver mere værd.”

Find blandt andet inspiration HER

RIGTIG GOD JUL ALLESAMMEN!

Author: Malene Raith

Share This Post On