Julegaveguide 2013: Anne P.

ZD8O5422a

Foto: Isak Hoffmeyer

Prêt à partir fortsætter hermed torsdags julegaveinspirationen i god stil, i dag med smukke skønhedsredaktør på Elle og tidligere international topmodel Anne P.

Hendes cool juleønsker, som hun garanterer er helt oprigtige, er følgende:

h00082_c061e_0000_01

“Tasken fra Proenza Schouler, PS Courier Bag, synes jeg, er så fin. Den ville klæde mig og jeg ville klæde den 🙂 Og man kan jo aldrig få for mange tasker.”

Tasken koster $ 1.575 og kan købes på Proenza Schouler

artbook_2271_161448876

“Bogen “You can find inspiration in everything” af Paul Smith har faktisk været på ønskelisten et stykke tid. Prøvede også med den på min fødselsdag, men manden bed ikke på. Så nu prøver jeg bare igen. En fantastisk bog, som jeg tror, kan give mange timers god underholdning og MASSER af inspiration!”

Bogen kan købes på engelske Amazon og koster ubrugt 192,63 Pund

cosy_fy12

“Jeg ønsker mig Cosy sofaen fra Bolia, da den passer perfekt til mit lille nye hus. Netop det, at det er småt, gør, at jeg gerne vil have en sofa “på ben” så at sige, fordi det gør det mere luftigt og ikke så bastant til den lille stue. Den ville i hvert fald klæde mit hjem.”

Sofaen kan sættes sammen af flere moduler, der koster fra kr. 7.499,- og købes på Bolia

Guerlain-Les_Yeux-Cils_d_Enfer

“Og skulle jeg komme med et enkelt beauty ønske, ville det nok være “Cils d’Enfer” mascaraen fra Guelain. Nok den bedste mascara jeg har prøvet længe (og jeg prøver jo en hel del!). Den er vel at mærke ikke den billigste, MEN den er virkelig god.”

Pris kr. 255,-

Følg med på næste torsdag, hvor racerkører Jan Magnussen lægger sine juleønsker på bloggen

Author: Malene Raith

Share This Post On