Julegaveguide 2013: Kristian Haagen

Velkommen til Prêt à partirs julegaveguide 2013

Fra i dag og hver torsdag frem til jul vil fire forskellige interessante personer give deres bud på cool julegaver som inspiration til enten din ønske- eller indkøbsliste.

Mini

Første mand på bloggen er Danmarks urekspert nr. 1, foredragsholder og vurderingssagkyndig ved Bruun-Rasmussens Kunstauktioner, Kristian Haagen.

Han har skrevet adskillige bøger om armbåndsure, startet hjemmesiden Timegeeks.dk og udgiver desuden et månedligt E-magasin af samme navn.

Her kommer hans cool bud på julgaver med masser af stil:

urbogen_1_med_baand“Armbåndsure – facts og fortællinger fra den tikkende verden 3” skrevet af undertegnede (udgivet af forlaget Duckshoot), er et must for enhver, der elsker ure og de gode historier, der er knyttet til mange af dem.

Bogen koster 499,- og kan bestilles hos hos Ugens-bog.dk “

Patek-Philippe-World-Time-5130P-1

“Jeg elsker Patek Philippe, og skulle jeg selv vælge en julegave, så står ref. 5130 Worldtimer af platin øverst på ønskelisten. En lækker sag til cirka 370.000 kroner.

Du kan være heldig at finde det hos Hvelplund. Eller i det mindste blive skrevet på venteliste.

Så kan det jo være, at du har heldet med dig til jul anno 2015.”

Skærmbillede 2013-11-25 kl. 16.58.52

“Gør juledagene lidt festligere med denne “Nedvin” blazer fra Tiger of Sweden til 3.500 kroner. Du behøver ikke gå “all in” og købe matchende bukser.

Og så alligevel; hvorfor ikke? Kan bl.a. købes hos Tiger of Sweden i Lyngby Storcenter. “

en-mand-der-hedder-ove

 

“En mand, der hedder Ove” af Fredrick Backman (udgivet af forlaget People’s Press) er en af de bedste bøger, jeg længe har læst.

Må indrømme, at jeg var ved at knibe en tåre to gange, inden jeg var nået til side 50. Men samtidig kluk-ler jeg også, og giver mine medpassagerer på flyet indtryk af at besidde et lettere skizofren sind.

Bogen koster 250 kr.  Køb den via Saxo.dk.

 

Læs med på næste torsdag, hvor Elles skønhedsredaktør Anne P. kommer med sine gaveønsker og bud på cool julegaver

Author: Malene Raith

Share This Post On