P-A-P i Lounge på TV2 Lorry

Jeg var i Lounge på TV2 Lorry i mandags, hvor jeg fortalte om udvalgte biler fra Årets Bil 2014 i Herning.

Hvad synes jeg om vinderen? Hvad synes jeg om finalisterne og nogle af de mange andre biler? Udvalget var stort, der var mange biler, der på hver sin måde var kvalificerede til en finaleplads, og jeg prøvekørte flere fine biler, som jeg slet ikke har plads til at fortælle om her. Men bare rolig, der skal nok komme en fyldig reportage på bloggen snarest fra de 3 spændende dage i Herning …

Ind til da kan klippet fra Lounge ses her: Lounge, TV2 Lorry, mandag den 28. november 2013

Bemærk, det er begrænset, hvad man kan nå at sige om hver enkelt bil under tidspres – vi skulle jo helst nå alle syv vogne igennem. Specielt fordi sidste bil er så super fantastisk!

Husk: at du kan følge pret-a-partir.dk via RSS, Twitter, FB og Bloglovin

Author: Malene Raith

Share This Post On