Cool shades til en lun weekend

Det er meget dansk at brokke sig over vejret, og lige så snart der dukker en kølig regnbyge op, erklærer vi sommeren for slut.

Men se bare … solen er tilbage, varmen fra kontinentet trækker op over landet og giver os en light sommer i denne weekend. Nuvel, ikke just strandvejr, men nok til at tænde grillen, hælde kølig vin i glasset og sætte solbrillerne på næsen.

Og er sommerens solbriller blevet slidt af at blive taget op og ned af tasken, ligge med glasset nedad i sandet eller min specialitet: blevet trådt på af klipklappere, kommer her lidt inspiration til efterårets nyeste shades til mænd, kvinder og børn.

IMG_0632

Ja, de ser lidt ud som om, de er ved at rejse sig op og gå, men det er fordi, de kan foldes helt sammen. Italienske Persol står for kvalitet, komfort og elegance, og blev oprindeligt designet med piloter og racerkøreres krævende behov for øje. Som man siger. De blev da også hurtigt taget i brug af det italienske luftvåben.

Dette par, Suprema, er i sort acetat med grå polariserede glas og kan foldes tre steder: på broen, på siden og på stangen.

Pris kr. 1875,-

 

IMG_0608

Britiske Paul Smith har aldrig været kedelig, og Yates solbrillerne er ingen undtagelse med sit lavendelfarvede acetatstel og graduerede glas. Paul Smiths signatur, de mangefarvede striber, er selvfølgelig også med, dog diskret placeret på indersiden af stellet.

Pris kr. 2395,-

IMG_0656

More is more. Designer tvillingerne Dan og Dean bag mærket Dsquared2 er kendt for at gå mod strømmen og skabe deres helt eget.

Deres solbriller er ofte store med tykke stel og kantede glas. De giver attitude, er stilrene og moderne, men kræver at bæreren er i stand til at gå med enorme shades. Dette par i sort og guld metal med grå graduerede glas er både til mænd og kvinder.

Pris kr. 2498,-

IMG_0645

Fra de store til de små. Men kun i størrelsen. Ray-Ban er på banen igen med en juniorversion af deres klassiker Wayfarer.

Her er de lidt spicy med mørkeblåt og orange plastikstel og grå glas med 100 procent UV beskyttelse.

Pris kr. 650,-

Alle solbriller er venligst udlånt af Profil Optik, Strandvejen 102 F i Hellerup

Foto: Malene Raith

Kan du lide, hvad du læser? Så følg med via Bloglovin nederst på siden eller download App’en i App Store …

Author: Malene Raith

Share This Post On