Hotte nyheder til et køligt efterår

Foto: Malene Raith

At sommeren går på hæld er ikke just Breaking News. Eller … nu skal man jo aldrig sige aldrig på en sløj nyhedsdag, men det kommer nok ikke bag på så mange.

Officielt starter efteråret på søndag, men det betyder jo ikke farvel til solen. Den bevæger sig bare længere ned i horisonten i de næste måneder, så når den er oppe og ikke pakket ind i skyer, står den os direkte i øjnene.

Det afstedkommer hvert år en hel del ulykker i trafikken, og derfor er det en rigtig god ide at have solbriller i tasken eller handskerummet, når man kører bil. Nårh, ja, og så er vi jo nogen, der også går med dem i gråvejr. De er jo glimrende hårbøjler. Hermed et lille udvalg af efterårets hotteste nyheder:

SB1

PRADA. What’s not to like? Aviator stel i marmoreret acetat med guld bro og brune graduerede opalglas. Cool stil, klassisk og så passer en italiener jo glimrende til en italiener såsom en åben Fiat 500. Pris kr. 1975,-

SB2

Tom Ford står som altid for luksus og dekadence, og det får man til fulde med disse solbriller: Bardot. Naturligvis dedikeret til Brigitte Bardot. Designet er det typiske 1950’er kattelook, stellet er håndlavet i sort acetat med brune gradueret tonede brilleglas, der giver 100% UV beskyttelse. Glamourøs og klassisk. Pris kr. 2988,-

 

SB3

Også disse Tom Ford solbriller leverer topklasse og disse er med tanke på de største divaer på den anden side af Atlanten. Natasha hedder solbrillerne, der er lavet i guldmetal med brune guldspejl i glassene. Smukt og dramatisk amerikansk 1950’er design med tanke på ingen ringere end Jacqueline Kennedy og Marilyn Monroe. Naturligvis med 100% UV beskyttelse. Pris kr. 2875,-

 

SB4

Og så er der jo børnene. Ray Bans berømte Aviator solbriller fås også til juniorer, der måske ikke er store nok til at blive piloter de næste par år, men med de her på næsen i det mindste kan lade som om. 100 procent UV beskyttelse. Pris kr. 650,-

Alle solbriller er venligst udlånt af Profil Optik, Strandvejen 102 F i Hellerup

Author: Malene Raith

Share This Post On