Jul i Central Park med Kiehl’s

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Der er utroligt mange traditioner forbundet med julen, særligt i skønhedsbranchen, der nu og i den kommende tid bugner af gaveinspiration og særlige specialudgaver af produkter.

Kiehl’s er naturligvis ingen undtagelse. Hvert år får de en trendsættende kunstner til at dekorere deres farverige julekollektion med de rette farver og stemninger, der kan sætte humøret.

Og for julen 2016 er Kiehl’s gået sammen med kunstneren Jeremyville, der har base samme sted som det gamle apotek, nemlig New York.

Clients|Kiehl's

Nærmere bestemt The Big Apples kendetegn Central Park med hvad dertil hører af snemænd, skøjteløbere, glimmer og funklende stjerner.

Jeremyville ltd. Edition lanceres på udvalgte produkter fra Kiehl’s, for eksempel den ikoniske body lotion, Creme de Crops (ja, ja, fransk for det samme), som ses på billedet herover, eller den perfekte for årstiden Ultra Facial Cream, som beskytter din hud ekstra mod kulden på den mørke årstid.

Også den elegante gaveæske med tre skønt duftende, luksuriøse og blødgørende håndcremer, Richly Hydrating Hand Creme, har fået den skønne juleudsmykning, og er desuden perfekt egnet som venindegave eller værtindegave til årets julefrokoster.

Clients|Kiehl'sClients|Kiehl's

Alle Kiehl’s produkter bliver desuden pakket i de fineste og superlækre gaveæsker, som ikke bare får det hele til at se indbydende og eksklusivt ud, det sætter også julehumøret helt i top.

Jeremyvilles skønne dekorationer fås på i alt seks udvalgte produkter, mens der fås mange forskellige størrelser poser og gaveæsker.

Kiehl’s jul begynder i Magasin i hele landet.

gm_5772d4ba-e780-4472-a569-7b980a771fd0

 

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On