Sol uden skader med Avène

Man skal selvfølgelig passe på, hvad man siger, men lige nu virker det unægtelig som om, at solskinnet er kommet for at blive. Lidt endnu.

Weekenden har været fantastisk og de fleste af os har nydt vejret på stranden, i haven eller i parken, for vi danskere ved, at solskin og godt vejr ikke er en selvfølge om sommeren.

De fleste af os ved også godt, at vi skal bruge solcreme for at undgå skoldning, men vidste du også, at det forebygger hudkræft?

Danskerne ligger desværre højt i statiskkerne over hudkræft, og derfor kan det ikke siges nok: Husk at bruge solfaktor!

Eau Thermale Avène har et stort og bredt udvalg af forskellig solbeskyttelse og de samarbejder med European Skin Cancer Foundation om at bekæmpe hudkræft. Tillad mig at fremhæve nogle favoritter …

Avne Sun Lotion Kids SPF 50 250 mlAvne Sun Spray Kids SPF 50

Først og fremmest skal børnene beskyttes. Det bedste er, at klæde dem på og holde dem ude af solen midt på dagen, men den slags er lettere sagt end gjort. Specielt, hvis man er på stranden. Her skal det være nemt, børnevenligt og effektivt, og det er Avène Sun Lotions SPF50+ til børn.

Produkterne er udviklet specielt til børns sarte hud, absorberes hurtigt og giver beskyttelse længe, præcis som man ønsker det. De er vandfaste og kan enten smøres gavmildt på fra tuben eller sprayes på.

Navnlig sprayen er jeg glad for på stranden, når det skal gå hurtigt og ikke blive for fedtet/sandrigt.

Avne Sun Cream SPF 50Avne Sun Reflexe SPF 50Avne Sun Spray SPF 30

Udvalget af solprodukter til voksne fra Avène er rigtig stort.

Du kan få beskyttelse fra solfaktor 20 til solfaktor 50, du kan få solfaktor med en anelse kulør, solfaktor 30 stick til læberne, en oliefri  SPF30 til fedtet hud, og så kan du selvfølgelig også vælge mellem spray eller tube.

Alle produkterne, det gælder også børneprodukterne, indeholder Avène Termalkildevand, som virker beroligende, irritationsdæmpende og anti-flamatorisk på huden.

Og har du været for meget i solen, så findes der heldigvis også den her …

Avne After Sun Repair Lotion

Amène After Sun Repair Lotion er en lise, når du kommer varm hjem efter en hel dag med høj sol, varme og saltvand.

Produktet køler huden, Termalkildevand dæmper irritation og virker beroligende, og så kompenserer den lette lotion desuden for solens skadelige virkninger, og får din kulør til at holde længere.

Eau Thermale Avènes effektive solprodukter kan købes på apoteket og koster vejl. fra kr. 79,50 og op til kr. 219,50

Og nyd så den sommer!

pink-beach-sunrise-wallpaper-2

Husk at det er gratis at læse og abonnere på PRÊT-À-PARTIR Magasin, læs det nyeste her:

 

Author: Malene Raith

Share This Post On