Forførende øjne fra Lancôme

2016 har været utroligt vellykket for Lancôme. I hvert fald hvis du spørger mig.

Tidligere på året præsenterede de nemlig en uimodståelig forårskollektion fuld af pastelfarver, optimisme og skønne produkter, som bragte smilet frem og var umulig for mig at holde fingrene fra.

Og nu har de så netop lanceret deres nye øjenmakeup look, som er anderledes mørkt og forførende, men absolut et lige så betagende must have i farver, som er et hit.

3614271380463_Hypnose_Palette_Matte_108_Beige

Først og fremmest er der den nye version af Hypnôse Palette, Hypnôse Palette Matte, der, som navnet lyder er fuld af matte toner.

De fem farver i lyse og brunlige nuancer giver rig mulighed for at lægge en perfekt og mørk makeup til sommerens fester og middage, hvor du ønsker at skabe et naturligt look med smukke sofistikerede øjne.

Det eksklusive etui lukker tæt med en lille magnet, som sikrer, at du kan have paletten med dig overalt i tasken uden at den går op og små magneter holder på penslerne.

Hypnôse Palette Matte fra Lancôme koster vejl. kr. 399,-

lancome-the-perfect-eyeliner-pret-a-pregnant-1

 

Med øjenskyggen på plads, skal øjnene understreges, og det kan du gøre med den helt nye banebrydende flydende eyeliner Grandiôse Liner.

Den moderne liner giver dig mulighed for at lægge et helt perfekt streg langs vipperne og i forlængelse af øjenlåget (hvis man er til den slags), takket være det geniale bøjelige skaft, som eyelineren er udstyret med.

Grandiôse Liner kan bøjes 35 grader, hvilket gør det meget nemmere at ramme rigtigt og få den perfekte arbejdstilling for hånden, når du skal lægge den fine streg.

Konsistensen er også ny cremet og fyldig med matte pigmenter, og den fine tynde spids i voks og nylon mikrofiber giver optimal mulighed for at skabe lige præcis den streg og tykkelse, som du ønsker.

Den bløde vandholdige formel tørrer hurtigt, er fugtafvisende og holder hele dagen.

Grandiôse Liner fra Lancôme kommer i tre forskellige farver: Carbon black, Sapphire Blue og Deep Brown og koster vejl. kr. 265,-

Lancome - Mascara Grandiose mat compo (DHD)

Også den fantastiske mascara, Grandiôse, er taget skridtet videre i Grandiôse Extrême og blevet endnu mere mørk, mat og uimodståelig.

Udstyret med den smarte “svanehals,” som gør det let at nå vipperne fra rod til spids på begge øjne, har den fået en ny formel, der desuden giver dem maksimal volumen.

Fikserende polymer søger for, at de holder formen og latex beskytter i op til 24 timer.

Det matte sorte farve er med andre ord dybere, mere intens end nogensinde og simpelthen ekstrem.

Grandiôse Mascara Extrême fra Lancome koster vejl. kr. 255,-

lancome-brow-styler-02-chatain_1

 

Sidst, men ikke mindst, sætter du prikken over i’et med den helt nye Sourcils Styler. En mascara til øjenbrynene, som gør det muligt at farve og style dine bryn til et naturligt og fejlfrit look.

Den nye generation af mascara til øjenbrynene smitter ikke af på huden, og indeholder gelatine til styling, som man også finder i hårprodukter, hvilket sikrer hold i op til 14 timer.

Sourcils Styler kommer i fire nuancer, som matcher alle hårfarver: Transparant, Blond, Lysbrun og Brun, og den lille fine børste forsegler let dine øjne i et forførende look til sommeraftenernes mange festlige begivenheder.

Sourcils Styler fra Lancôme koster vejl, kr. 230,-

PENÉLOPE CRUZ GRANDIOSE LINER MASCARA GRANDIOSE_EXTREME LANCÔME

 

Husk, at det er gratis både at læse og abonnere på magasinet!

Author: Malene Raith

Share This Post On