Duften af ultimativ mand fra Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent har ikke bare en utroligt velduftende nyhed på vej ud i butikkerne i denne uge, og de har desuden fået den fremragende ide, at markedsføre den med en rigtig mand (modellen Vinnie Woolston fra New Zealand) og en smuk klassisk bil (Mercedes)!

Kombinationen finder jeg helt perfekt og ultimativ for alle bilglade mænd – eller som Fars Dag gave – præcis ligesom navnet, L’Homme Ultime.

15092-90105_LHommeUltime_v2[1]

Den nye herreduft er en udvidelse af den i forvejen populære kollektion, L’Homme, fra Yves Saint Laurent, og kan du lide den, vil du elske denne her.

Flakonen er den klassiske enkle glascylinder med den store sekskantede top, skabt til at store hænder med nemhed kan håndtere den, og indholdet i gråblå nuance med en sort rør i midten gør den ekstra maskulin.

Og så er der jo duften.

10272822-pour-ses-10-ans-l-homme-ysl-devoile-un-nouveau-visage

Det er de mørke trænoter, som er den røde tråd hele L’Homme kollektionen, og de får nu følgeskab af frugt og krydderier.

Den friske herreduft åbner med opløftende noter af grapefrugt, ingefær og kardemomme, efterfulgt af sarte blomsternoter fra den karakteristiske rose damascena, som forstærker aromaen sammen med geranium og salvie.

Til sidst træder de dybe maskuline noter frem og danner en klar base af aromatisk cederolie og vetiverolie.

En frisk, karakterfuld og lækker duft både for ham, der bruger den og os andre, der skal nyde hans duft.

L’Homme Ultime fra Yves Saint Laurent er i butikkerne fra i morgen og koster vejl. kr. 425,- for 40 ml., kr. 530,- for 60 ml. og kr. 750,- for 100 ml.

Se filmen og nyd manden her:

Author: Malene Raith

Share This Post On