Opel søger nye Rallytalenter

Jeg tillader mig lige at videregive denne herlige pressemeddelelse fra Opel til alle friske rallytalenter.

Er du god bag et bilrat? Så har du nu chancen for at deltage i kampen om at blive Danmarks Rallytalent 2016.

Opel Danmark har nemlig udskrevet en konkurrence, hvor vinderen får en uddannelse som rallykører, der topper med deltagelse i et rally tællende til Danmarksmesterskabet bag rattet i en Opel rallybil. Konkurrencen er åben for alle med interesse for at køre bil, og som gerne vil dygtiggøre sig bag et rat.

Vinderen af Danmarks Rallytalent 2016 gennemgår et uddannelsesforløb, der omfatter et kursus hos FDM i avanceret køreteknik og et rallykursus hos Dansk Automobil Sports Union samt de nødvendige klubløb, der giver løbstræning og kvalificerer til at få en rallylicens. Første del af løbstræningen foregår i en Opel ADAM klargjort efter Micro Rally Cup reglementet, hvor bilen er 100 procent som en standardudgave af Opel ADAM.

De sidste løb køres i en Opel Corsa OPC med 200 hk, hvor vinderen kan måle sig mod rutinerede rallykørere i Opel Corsa Rally Cup. Konkurrencen er åben for alle med et gyldigt dansk kørekort.

Grib chancen og tilmeld dig konkurrencen inden den 29. Maj 2016 på www.rallytalent.dk

Opel søger rallytalenter

Author: Malene Raith

Share This Post On