Rens sommerstøvet af med Biotherm

Nok er sommervejret for en stund slået over i det mere traditionelle ustadige, men det ændrer ikke på, at vi lige har haft to uger med sol og varme.

Sommertøj, klipklappere og cykler er fundet frem, og stemningen har været i top. Men jeg har også bemærket noget andet. Alle de udendørs aktiviteter sætter sig i huden. Det være sig skidt fra de støvede veje, salt fra havet eller snavs fra byen.

Derfor skal du være ekstra opmærksom på at rense huden, og det kan du for eksempel gøre effektivt med den nye renseolie fra Biotherm.

Biosource Total Renew Oil 200ml texture

Biosource Total Renew Oil, som den skønne olie hedder, har dobbelt virkende effekt, og det er med til at gøre det hele hurtigere og lettere i badeværelset. I stedet for at bruge to produkter kan du nemlig nu fjerne både makeup – også vandfast – og rense huden på en gang.

Først masserer du produktet ind i huden med cirkulære bevægelser. L. Saccharina ekstrakt fra brune mikroalger hjælper med at fjerne snavs og makeup, sammen med en kombination af naturlige olier fra passionsfrugt, abrikos, majs, ris og Life Plakton (Biotherms nøgleingrediens).

apricot-8

Tilsæt så vand og nyd hvordan olien nu bliver til en rensende skum, som opløser det sidste snavs fra huden, inden du skyller det hele af.

Din hud føles efterfølgende frisk, blød og ren, som om den kan ånde igen, helt fri for snavs, sved og dagens gerninger.

Super let at anvende og dejligt opkvikkende i varmen.

Biosource Total Renew Oil fra Biotherm er i butikkerne nu og koster vejl. kr. 225,- for 200 ml.

Biotherm fans har måske allerede bemærket det, men alle Biosource renseplejeprodukter fra Biotherm kommer altså nu i nye updatede emballager, som tube eller med pumpe, som gør dosseringen og håndteringen af produkterne meget lettere. Og så ser de også mere cool ud.

Biosource Gamme

 

Author: Malene Raith

Share This Post On