Ny maskulin sommerduft fra Ralph Lauren

Det er naturligvis ikke kun kvinder, der kan glæde sig over alle de nye dufte, som foråret bringer med sig, også herrerne kan se frem til skønne sommer nyheder 2016.

I denne uge er det det amerikanske ikon, Ralph Lauren, der bringer en frisk og maskulin herreduft på hylderne i hele landet med den helt nye intense Polo variation: Polo Blue EDP.

S1756000 PoloBlue EDP 40ml Bottle&Carton Angled

Ralph Lauren har jo gennem flere årtier skabt et lifestyle brand med sit klassiske tøj og New England prægede boligindretning, og i 1978 besluttede han også at tilføje dufte.

Signaturen var ikke til at tage fejl af med Polospilleren på fronten af flakonen og herreduftene fik da også navne som Polo, Polo Black, Polo Red, Polo Red Intense og Polo Blue. Du kan læse mere om dem her i Ralph Laurens Duftbar.

Den nye duft Polo Blue EDP er en viderebygning, en mere intens udgave af klassikeren Polo Blue, og indeholder blandt andet gnistrende friskhed fra Bergamot (som jeg er helt dårlig med!).

POLO_EDP_W._INGREDIENTS[1]

Målet med duften er, at skabe en dybere blå udgave af den originale duft med mere markante noter og kontraster.

Som en herreduft skal være, er Polo Blue EDP krydret og træagtig, men også frisk takket være topnoterne (det første du dufter), der består da af Bergamot, kardemomme og marine akkorder.

Herefter følger Blå Iris rod, Basilikum, Verbena og Salvie, som afsluttes med Vetiver, Kaffe akkorder, Patchouli og Træ.

Altsammen er med til at gøre duften frisk, maskulin og intens, uden at blive for let og upersonlig, og kan derfor bruges både dag og aften, til store og små gøremål.

Flakonen i stål og blåt glas signalerer desuden god stil i badeværelset, hvis man lader den stå fremme (dog ikke i sollys, da det kan påvirke duften).

Polo Blue EDP er en must have for alle klassiske Ralph Lauren herrer, den er på hylderne fra den 27. april og koster vejl. kr. 395,- for 40 ml. og kr. 525, for 75 ml.

347056_PRL_AD25987_LOREAL_NACHO_PR_c19270-116-2_x3a_rh

Author: Malene Raith

Share This Post On