Bekæmp stress med fugt fra Biotherm

Først vil jeg sige, at hvis du synes, at din dagligdag er hård, så sæt tempoet ned og lad være med at prøve at nå det hele. Lær dig selv at slappe af og lad tingene rode … bare ind imellem.

Det sagt, så lever mange os fint med hektiske liv fulde af karriere, familie og masser af aktivitet, men selvom miljøskiftene fra kold vind til tør aircondition ikke stresser dig, kan de være med til at stresse din hud.

Heldigvis kan den form for stress bekæmpes med fugt, og masser af det. Og det er Biotherm gode til. De henter deres viden om fugt fra havet, og deres nye Aquasource SPF 15 er ingen undtagelse.

AQS SPF15 Jar 50ml

Biotherm kalder den selv en super moisturizer, som ikke bare fylder din hud med fugt, den forbereder den også på at modstå alle de daglige udfordringer, som du møder på din vej.

Den nye dagcreme er fyldt med Life Plankton (en alge fra bunden af havet, som er suveræn til at holde på fugt), som holder hudens fugtniveau oppe på et optimalt niveau i 8 timer og forebygger fugttab i op til 48 timer.

Aquasource SPF 15 indeholder, som navnet siger, også beskyttelse mod solens skadelige stråler, og hver enkelt krukke indeholder, hvad der svarer til 500 timers fugt!

Perfekt allround creme til din travle hverdag.

Den nye Aquasource fra Biotherm er netop kommet i butikkerne og koster vejl. kr. 299,- for 50 ml.

4244737-ocean

Men Biotherm har netop også lanceret en helt ny dagcreme til kvinder mellem 25 – 40 år, der søger mere intens fugt til bekæmpelse af fine linjer.

De kan nemlig opstå, ikke nødvendigvis på grund af aldring, men fordi huden ikke binder fugten så godt, hvilket kan skyldes, at indholdet af hyaluronsyre er blevet mindre.

AQS_Everplump Jar 50ml

Den nye Aquasource Everplump frigør tusindvis af microdråber på huden, som reducerer linjer, fylder op med fugt og som en balsam gør den silkeblød.

Gelecremen har mikroskopiske fugtdråber bundet i olie, en såkaldt vand-i-olie tekstur, der indeholder 85 procent vandholdige dele og 15 procent olieholdige, som holder de aktive ingredienser friske, til de bliver frigjort på og absorberet af huden.

BLUE_HYALURON_HANDS_6

En af de aktive ingredienser er Blå Hyaluron. Et vandbærende molekyle, som stammer fra Kopara dammene i Stillehavet ud for Fransk Polynesien, og hjælper med at holde hudens hyaluronsyre niveau oppe.

Desuden indeholder Aquasource Everplump glycerin, som al sammen gør huden sundere og glattere.

Den nye bløde Aquasource Everplump er også i butikkerne nu og koster vejl. kr. 325,- for 50 ml. (samt, så længe lager haves, i en introduktionsstørrelse på 40 ml. til vejl. kr. 249,-)

Rain

 

Author: Malene Raith

Share This Post On