Absolut vitaliserende luksus fra Lancôme

Lancôme har netop lanceret en ny silkeblød generation af luksusserien Absolue med rosen som omdrejningspunkt, og dens evne til at aktivere hudens regenerering.

Det lyder teknisk, men bunder al sammen i naturlige processer. Grundlæggeren af Lancôme, Armand Petitjean, ønskede nemlig tilbage i 1965, da han udviklede de allerførste Absolue produkter, at skabe den ypperste hudpleje bestående af både videnskab og luksus.

Nu, over 50 år senere, er Absolue stadig den absolutte luksus, en nydelse for dig og din hud, skabt på et destillat af roser.

lancome_absolue_revitalise_1

Den mest skattede af alle roser indenfor produktionen af skønhedspleje er Damaskus rosen. Allerede under korstogene blev den kendt for sine skønhedsmirakler, der skyldes rosens effektive antioxydanter samt dens lindrende og anti-inflammatoriske egenskaber.

Inflammation er en af hovedårsagerne til aldersforandringer, og sættes i gang af flere forskellige faktorer såsom alder, miljøpåvirkninger, UV stråler, forurening samt aktiv livsstil, stress og træthed.

Lancômes forskere har nu i de nye hudplejeprodukter tilført en trippeleffekt i form af frosset destillat fra Damaskus roser, som målrettet bekæmper inflammatoriske processer, nærer og styrker huden og hjælper den til at restituere.

151ed4cd-2838-4cf6-9233-4aeccf4fa008.151ed4cd-283d-49ef-a10a-01bb453c5b45.png

 

Den nye silkebløde Absolute Revitalizing Care Silky Cream er en regenererende dagcreme, som du kan bruge hver dag. Den velduftende creme, som er udviklet af Lancômes laboratorier, har en luftig konsistens, der straks smelter ind i huden og efterlader en fin pudret finish.

Huden tilføres intens næring med en duft af roser, jasmin og fresia, som efterlader den blød, fuld af glød og luksuriøs frisk.

Din hud vil føles som født på ny uanset hudtype og klimaet, du befinder dig i, og dine sanser fyldt med velvære fra det øjeblik, du åbner krukken.

Absolute Revitalizing Care Silky Cream fra Lancôme koster vejl. kr. 1295,- for 50 ml.

L8731900_m

Den gyldne luksus kan også suppleres med den nye ansigtmaske, Absolue Revitalizing Night Ritual Mask.

Som navnet antyder, skal denne creme bruges om natten, hvor masken, beriget af et frosset destillat af roser, hurtigt trænger ind i huden og tilfører den intens fugt og næring, mens du sover.

Du kan bruge den to gange om ugen, eller som en opkvikker, når din huden trænger til lidt ekstra efter en lang tur på stranden eller ned ad skiløjperne.

Efter en virkningsfuld nat vil din hud være blød og veludhvilet at se på med en frisk og fin struktur, og følelsen af luksus og velvære vil give dig den perfekte start på dagen.

Absolue Revitalizing Night Ritual Mask fra Lancôme koster vejl. kr. 1175,- for 75 ml.

3614271004437_AbsoluePreciousCellsSilkyLips_1000x1000

 

Sidst, men ikke mindst, kan du også forkæle dine læber med luksuriøs gylden lip balm, et område, der i perioder udfordres hårdt af vind, vejr og temperaturer.

Absolue Presious Cells Nourishing Lip Balm er beriget med acaciehonning, slurp, og rosenolie, der alsammen styrker og skaber en beskyttende barriere på læberne.

Nok engang er teksturen silkeblød, som den smelter ind i læberne, blødgør dem og tilfører dem fugt, næring og en fin glans.

Brug den døgnet rundt fordi du ikke kan få nok selvforkælelse, eller når sol, aircondition og tør vind kræver særlig pleje af læberne.

Absolue Presious Cells Nourishing Lip Balm fra Lancôme koster vejl. kr. 365,- for 30 ml.

Den nye luksuriøse skønhedspleje med rosendestillat er i butikkerne fra 13. april.

LANCOME_VIDEO_980x709_ABSOLUESILKY

 

Author: Malene Raith

Share This Post On