Naturlig forårsskønhed med Jane Iredale

Vi er skiftet til sommertid, dagene er blevet mærkbart længere, og det er definitivt slut med at gemme sig i mørket.

De her skønne dage fulde af forårssolskin giver mig i den grad lyst til at være ude, men lyset kræver også, at jeg har makeup på, hvis jeg ikke skal skræmme børn og små hunde.

Og her passer den nye forårskollektion fra Jane Iredale perfekt! De bløde naturlige farver skaber nemlig et mat “nudelook,” som giver ansigtet et strejf af farve de rette steder, uden at den sarte lyse vinterhud bliver for makeuppet at se på.

IMC_Spring_2016_Naturally_Matte_Eye_Shadow_Kit_Soldier_HR

Skin Is In! hedder forårskollektionen, som består af fire must have produkter, der naturligvis, som alle Jane Iredales produkter, er sunde for huden.

Og navnet på forårspaletten siger næsten det hele: Naturally Matte – Eye Shadow Kit.

Det gyldne etui indeholder fem silkebløde jordfarver med højt pigmentindhold, der er nemme at blande og har høj holdbarhed.

En mat neutral farve, Buttercream, danner basen, hvorefter du kan lægge de fire andre farver, den sarte ferskenpink, Hush, den matte grå, Slate Brown, den matte rosa, Eggplant, og den mørke Chokoladebrun, Fudge, helt som du nu ønsker, dit look skal være.

Alle skyggerne er allergivenlige og perfekte til et naturligt forårslook lige nu.

Naturally Matte Limited Edition Eye Shadow kit fra Jane Iredale koster vejl. kr. 415,-

IMC_GreatShape_Eyebrow_Kit_Brunette_Soldier_HR

Også øjenbrynene skal tæmmes og rettes til. Det gør du IKKE med voldsom plukning og forbløffede optegninger med eyelineren, men ved at få det bedste ud af de bryn, du har.

Og her kan GreatShape Eyebrow Kit hjælpe dig. Det rosa etui indeholder dels plantevoks, som giver brynene form og glans, og dels en vandfast pudder, som giver brynene naturlig farve, der dækker grå hår.

Applikatoren gør det nemt at forme brynene, som du vil have dem, og så kommer GreatShape Eyebrow Kit i to udgaver, den ene i en grålig tone til de blonde typer, og den anden i en mørk til brunetter.

Super lækkert og nemt!

GreatShape Eyebrow Kit fra Jane Iredale koster vejl. kr. 265,-

IMC_Flawless_PurePressed_Blush_Soldier_HR

Kindbenene skal selvfølgelig også highlightes og fremhæves, og det hjælper den rosa brune Flawless PurePressed Blush med.

Uden kunstige farvestoffer, men med beskyttende mineraler og antioxidanter, giver den bløde blush et diskret strejf af rød, som virker naturligt og sundt.

Flawless PurePressed Blush kan også anvendes på både øjne og læber, hvis du er vild med farven, for et smukt og diskret resultat.

Flawless PurePressed Blush fra Jane Iredale koster vejl. kr. 265,-

 

IMC_White_Tea_PureGloss_Lip_Gloss_Soldier_Cap_off_HR

Afslut dit nye forårslook på lækreste vis med den cremede gyldne White Tea PureGloss Lip Gloss.

Allerede når du åbner den karamelfarvede tube, mødes du af den skønne duft af brombær og granatæble, som gør det ekstra indbydende at påføre den bløde gloss med den nye applikator.

Farven er en let nude, en diskret farve med masser af shine, og så indeholder White Tea PureGloss Lip Gloss skøn fugtgivende olie fra avokado samt maringa butter, der plejer, nærer og beskytter læberne på samme tid.

En skøn følelse, indbydende duft og elegant farve – jeg er allerede afhængig.

White Tea PureGloss Lip Gloss fra Jane Iredale koster vejl. kr. 195,-

Hele den naturlige Skin Is In! forårskollektion kan købes på JaneIredale.dk og hos Jane Iredale forhandlere nu.

SkinIsInModel

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On