Sommer fuld af roser

Jeg kan ikke slet ikke få nok af dem. Lider faktisk lidt af samlermani på det område, men jeg elsker bare de herlige og friske sommerdufte, som myldrer frem i butikkerne i takt med, at forårsblomsterne pibler op af jorden.

Min parfumehylde bliver altid fyldt op på denne årstid af de liflige dufte, som ofte er lige så lette som det tøj, vi snart skal til at iføre os.

Og nu er to nye rosenvariationer over klassiske dufte netop kommet på hylderne.

Den ene er fra Yves Saint Laurent.

o.39388

 

Åh, hvor noterne i denne duft dog bringer minderne frem fra firserne, hvor alle svøbte sig i Paris fra Yves Saint Laurent.

Varianten for sommeren 2016 hedder Paris Premiéres Roses, og den har, som navnet antyder, fået fantastisk selskab af sarte nyudsprungne roser.

Den sorte flakon med stjerner og hjerter symboliserer den livlige nat i byernes by, og duften møder dig som en morgenstund lige ved solopgang med en buket af friske hunderoser sat sammen med appelsintræets hvide blomster og et mylder af friske violer.

I hjertet gør sprøde grønne noter af liljekonval sit indtog sammen med den pudrede duft af damascenerose og bløde fyldige silkepæoner.

Til slut rundes det hele af med en fin kombination af hvid musk og sødmefyldt cedertræ.

Duften af sommeren 2016, som den udleves i Paris tilsat en overdådig buket roser.

Paris Premiéres Roses fra Yves Saint Laurent er en såkaldt limited edition og koster vejl. kr. 499,-

o.39387

Også en anden efterhånden klassisk duft har ladet roserne fylde, nemlig den friske sommerduft fra Victor&Rolf: Flowerbomb La Vie en Rose.

8150-01X_VTR_ISO_LA_VIE[1]

Bomben af blomster er blevet sart lyserød denne sommer og er som altid fyldt til bristepunktet af livsglæde.

Den kulte duft har fundet inspiration fra blomsternes indre, nemlig nektaren, der sammen med citrus giver duften sin karakter og signatur, som den åbner med en frisk brise af mandarinolie og grapefrugt olie tilsat rosa peber og herlig grøn the.

Herefter følger den intense duft, som ligger til baggrund for navnet, nemlig en buket af rose absolute, foruden sambac jasmin absolute og fortryllende orkide. I bunden finder du skønne noter af parchouli, amber og cashmeran.

Som med alt andet med Victor&Rolf så er også denne duft en fest, en ægte blomsterfest, til årstiden, hvor vi nyder dem allermest omkring os og på huden.

Flowerbomb La Vie en Rose er i butikkerne nu og koster vejl. kr. 499,- for 50 ml.

pubFBlarge

Author: Malene Raith

Share This Post On