Ny Opel Astra Sports Tourer til april

Årets Bil 2016 kommer nu som ekstra rummelig og praktisk familiebil i den helt nye Opel Astra Sports Tourer model, og den har jeg netop været et smut i Portugal, nærmere betegnet portvinsområdet Vale Do Douro, for at testkøre.

Det er 10. generation stationcar, og den nye Opel Astra Sports Tourer er blevet noget lettere og lidt mere rummelig end forgængeren.

Indvendigt er der kommet ny teknologi til, der nye ergonomiske sæder, så alle sidder godt på selv lange ture, og så har Opel Astra Sports Tourer fået en ny 1.6 liters dieselmotor med 160 hestekræfter, men meget mere om det i reportagen som følger snarest.

Den nye Opel Astra Sports Tourer lanceres i Danmark i april, prisen starter på kr. 208.000,-

Nyd den nye bil i de smukke omgivelser i Portugal her:

Author: Malene Raith

Share This Post On