Opdater dig selv med ny Clarisonic Smart Profile

Det handler ikke bare om at rense huden, så den både føles og er helt ren. Det handler også om, at optimere effekten af dine plejeprodukter og bekæmpe træthedstegn, når du bruger rensebørsten Clarisonic.

Egentlig startede det hele som et lille videnskabeligt projekt for tre forskere, som gerne ville hjælpe unge med acne. Tre år senere, i 2001, var den bløde ansigtsbørste, Clarisonic, færdigudviklet, og lynhurtigt, med lidt hjælp fra Oprah, blev den det fjerde største skønhedsbrand i USA.

Akridge, Robb MD-hires labcoat1

Medstifter og medopfinder af Clarisonic dr. Robb Akridge

Clarisonic bruges sammen med vand – og jep, snup den bare med ind i brusebadet om morgenen, den kan tåle det – der presses igennem børstehovedet, og det renser huden uden at stresse den. Hvorfor?

Fordi den oscillerer. Det vil sige, at børstehovedet med de små bløde hår ikke drejer rundt, men i stedet bevæger sig frem og tilbage i små hurtige svingninger (som oscillation betyder). Huden bliver altså ikke trukket eller hevet i, som ved et roterende børstehoved, i stedet presses vandet ned i porerne, hvor det renser huden grundigt.

Som det jo er med al teknologi, bliver det løbende videreudviklet, og Clarisonic er nu klar med en ny opgradering: Clarisonic Smart Profile, som har nye programmer, renser huden op til 11 gange bedre end med hænderne (mod før seks gange) og giver muligheder for pleje af både ansigt og krop.80x5109xs1828500malt1

Hudplejeprodukter er i dag blevet mere effektive. Holdbarheden på både solfiltre og foundations er blevet meget bedre, og derfor er det også ekstra vigtigt, at fjerne det hele fra huden igen, når dagen er slut.

Med den nye Clarisonic Smart Profile gøres det super let.

De nye børstehoveder har en Smart Chip, som er forprogrammeret til at justere hastighed og rensetid alt efter, hvilket område du ønsker at rense på kroppen eller i ansigtet (du skal skifte børstehoved, når du går fra det ene til det andet – der medfølger et til ansigtet og et til kroppen – senere kommer der også et par til fødderne).

Clarisonic pressefolder NO 210x250mm LR3

I ansigtet er der for eksempel to trin med 20 sekunders forstærket rensning til pande, hage og næseparti, og to mere nænsomme trin til 10 sekunders rensning af kinderne.

Herefter kan du skifte ansigtsbørsten ud med turbo massage kropsbørsten, som giver din krop en komplet rensning og peeling foruden dejlig sonisk massage.

Start med trin 1, som skummer og masserer i 30 sekunder, herefter trin 2, der giver 2 minutters rensning og slut af med trin 3: 30 sekunders vibrerende massage.

Den nye Clarisonic Smart Profile er desuden udstyret med en turboknap, som kan give et ekstra powerboost på områder, der lige skal have lidt ekstra – såsom albuer.

Du kan bruge din Clarisonic to gange daglig, og på den måde få optimal glæde af både din dagcreme og natcreme. Brug også Clarisonic, inden du for eksempel lægger en ansigtmaske.

Den nye Clarisonic Smart Profile er netop kommet på hylderne hos Magasin, Salling og Sephora og koster vejl. kr. 1999,-brush_img

Author: Malene Raith

Share This Post On