Fremhæv din naturlige skønhed med Rodial

Indrømmet. Jeg har aldrig været en påfugl, hvad angår makeup. På nær en kort periode som teenager med neonfarver (ja, det var 80érne) har jeg altid foretrukket min makeup så naturlig som mulig med lyse og mørke jordfarver.

Derfor spidsede jeg også ekstra øren, da jeg var til lancering af den nye Sculpting Makeup serie fra Rodial. Den handler nemlig om at bruge de naturlige skygger, som du har i dit ansigt, fremhæve dem og på den måde synliggøre og forme de bedste sider af dig selv.

npp-rodialc-0197-1172x856

Rodial er grundlagt i 1999 og findes nu i over 2000 butikker fordelt på 35 lande.

Mærket har blandt andet haft succes med luksus hudplejeprodukter som Snake Serum og Dragon’s Blood, og det er i forlængelse af disse at Rodials grundlægger, Maria Hatzistefanis, besluttede at skabe en helt ny kompakt makeup serie, som gør dig i stand til nemt at highlighte og forme dit ansigts kontourer.

IMG_4878

“Det er en super naturlig og let måde, at lægge makeup på, og man behøver ikke være ekspert for at bruge det,” understreger Maria Hatzistefanis, som er i København i anledning af lanceringen.

Her er ingen vilde farver, ingen fjollede øjenskygger, kun lys, mørke og sløring i en silkeblød og indbydende kvalitet, pakket ind i de lækreste tunge etuier med det store Rodial logo på. Meget cool!

ef69c381069abb22fe3555ada956ecf9Rodial-Instaglam-contouring-Powder

For at skabe det perfekte lærred lægger du ud med Snake Booster Oil, som giver glød og fjerner linjer, efterfulgt af den skønne mediumdækkende foundation Skin Tint (pris vejl. 495,-), der indeholder amino peptider.

Omkring øjnene kan du skjule trætheden med for eksempel Highlighter Yellow (pris vejl. kr. 295,-), som smelter ind i huden, inden du til slut får makeuppen til at sætte sig med Instaglam Compact Deluxe Powder (pris vejl. kr. 595,-).

Den indeholder blur, der slører og skjuler de små linjer i dit ansigt og får makeuppen til at holde hele dagen.

Rodial-Highlight-Sculpting-Eye-Sculpt-Brush-Review-02

Herefter begynder du at forme og fremhæve skyggerne i dit ansigt med en af de smukke Blushers (pris vejl. kr. 350,-), som du kan lægge på kindbenet, på pandelinjen, og hagen alt efter, hvor meget du vil forme. Du kan også bruge en mørkere pudder som for eksempel Instaglam Compact Deluxe Contour Powder. Til det hårde arbejde kan du med fordel bruge The Sculpting Brush (pris vejl. kr. 460,-), en skrå og super blød børste, som er skabt til formålet. Den er blot en ud af 7 lækre ansigtsbørster.

Når ansigtet er lagt i de rette folder, skal du i gang med øjnene. Hvor meget du lægger på og hvor mørke skyggerne skal være afhænger af, om du går efter et let dag look eller en mere fræk aften makeup.

rodial-beauty-1-vogue-28oct14-pr_b

Læg skyggen med Eye Sculpt (vejl. pris kr. 395,-), og lav eventuelt smokey eyes med eyelineren Smokey Eye Pen (pris vejl. kr. 195,-).

Brynene skal også se ordentlige ud, så farv og børst dem med Glamobrow (pris vejl. kr. 250,-), og slut øjnene af med Glamolash Mascara (pris vejl. kr. 275,-)

“Det var nok det sværeste produkt at udvikle,” forklarer Maria Hatzistefanis om mascaraen. “Den måtte ikke klumpe, men skulle give længde og have en børste, der var rar at bruge.”

Resultatet er en mascara, som sepererer øjenvipperne, blødgør dem, forlænger dem og giver dem styrke. En virkelig lækker mascara.

Til allersidst kan du lægge Glamstick (pris vejl. kr. 275,-) på læberne, en naturlig smuk farve, som også kan bruges til at give glans på kinderne, for det handler jo om, at blande de mange produkter.

rodialmakeup

Lege med lyset og mørket, bygge op og skabe dit eget look på en naturlig og samtidig perfekt måde.

Den nye Sculpting Makeup fra Rodial, som naturligvis indeholder et bredere sortiment end de produkter, jeg har nævnt her, kommer på hylderne i Magasin og hos udvalgte forhandlere i denne uge.

Maria Hatzistefanis er desuden aktiv på de sociale medier, hvor du kan følge hende på Twitter og Instagram under profilen @MrsRodial

På YouTube kan du desuden følge hendes nye serie “The Mrs Rodial Project” under profilen Mrs Rodial.

MARIA_1

 

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On