Juicy Shaker, den uimodståelige cocktail fra Lancôme

Det er 16 år siden, at Lancôme revolutionerede beautyverdenen med deres sidenhen ikoniske Juicy Tubes.

De bløde, farverige og velsmagende frugt lipgloss var oprindeligt tænkt som en del at forårskollektionen i år 2000 og derfor kun ment til at udkomme i en begrænset periode. Men sådan skulle det ikke gå.

De skønne skinnende glosser blev nemlig et øjeblikkeligt hit og har været det lige siden. Og nu gør Lancôme det igen!

Lemon-explosion_DIGITAL

Tiden er nemlig inde til at revolutionere revolutionen på ny, og det gør Lancôme nu med de 14 helt nye skønne Juicy Shakers.

Det er ikke bare pleje af læberne, det er duft, farve, glans, velvære og fornøjelse rystet sammen i den lille shaker, som den er formet som.

Eftersom at Juicy Shaker indeholder både farvepigmenter og plejende olier, er du simpelthen nød til at ryste disse sammen, inden du påfører læberne den velduftende bløde tekstur.

Unknown-1Unknown

Ferskenkerneolie blødgør og nærer, mandelolie plejer, tranebærolie beskytter og moskusroseolie beroliger. Al sammen giver læberne satinglans uden at klæbe eller klistre.

De 14 forskellige farver har hver sin indbydende frugtduft og farve som for eksempel friskplukkede brombær, kirsebær, abrikos, lemon, citron og melon, orange, solbær og ikke mindst, Mint To Be: en en diskret tyrkis nuance, som giver naturlige læber med perlemorseffekt.
images

Læg et enkelt lag eller byg farven op med flere lag – den er næsten umuligt at gøre, fordi duften er så frisk, indbydende og vanedannende.

Og så er der en fantastiske lækre nye bløde applikator. Det er en lille blød puf til læberne, en fløjlsagtig pude, som kæler for læberne, hver gang du finder den frem. Man har lyst til at gøre det dagen lang!

De nye frugtfulde Juicy Shaker fra Lancôme er simpelthen en læbeluksus, som man kan bruge for at se skøn ud, fordi man ikke kan lade være med at shake og juice sine læber i forførende velvære dagen lang. Og så er de skønne læber jo blot en sideeffekt, man må lære at leve med 😉

De 14 uimodståelige Juicy Shakers fra Lancôme er i butikkerne nu og koster vejl. kr. 175,- stykket.

12598997_1549700358691099_944262015_n

 

Author: Malene Raith

Share This Post On