Styrk og beskyt ansigtet med Kiehl’s

Nok er fastelavn nu lagt bag os, men det er alligevel tid til at tage maske på.

For ansigtsmasker er nemlig hottere end nogensinde før, og en god måde ikke bare at pleje din hud på, men også dig selv, når du tager en lille afslappet time-out i badeværelset.

Det legendariske apotek i New York, Kiehl’s, lancerer netop i denne uge to herlige nye masker, som styrker, beskytter og genopfrisker huden.

Kiehl-s-Cilantro-Orange-Extract-Pollutant-Defending-Masque_img_640_640

Den første hedder, hold på hat og briller, Cilantro & Orange Extract Polutant Defending Masque, og gør netop det, som navnet antyder: Beskytter og styrker huden mod forurening.

For netop antipolution er et vigtigt emne, da forurening fra luften kan ødelægge fugtbarriererne, give ældningtegn som rynker og mørke pigment pletter. Sidstnævnte troede man før kun var noget, man kunne få fra solen.                              Cilantroimages

Cilantro er engelsk for koriander og masken indeholder netop olie fra korianderfrø, som hjælper med at opbygge fugtbarrieren og holde på fugten. Desuden indeholder den E-vitamin, som styrker og beskytter, foruden ekstrakt fra en lille appelsin fra Middelhavet, der er rig på antioxidanter.

Til sammen en trippelaktiv cocktail, der hjælper dig mod hverdagens udfordringer fra dine omgivelser.

Brug Cilantro & Orange Extract Polutant Defending Masque 2 – 3 gange om ugen på ren hud, la den virke i 5 minutter, dyp den forsigtigt af og lad resten virke natten over.

Cilantro & Orange Extract Polutant Defending Masque fra Kiehl’s koster vejl. kr. 280,-

Clients|Kiehl's

Du kan også vælge Kiehl’s nye opfriskende maske Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radience Masque, der straks giver fornyet energi og udstråling til din hud.

Træt hud bliver frisket op og for en smuk rosenglød takket være den eksfolierende effekt.

gurkemeje-dræber-kræftcellercranberry-juice-benefits

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masken indeholder masser af tranebærolie, men også tranebærfrø, som nænsomt eksfolierer huden, når du til sidst i processen tilsætter lidt vand og renser huden af med cirkelbevægelser.

Turmeric er engelsk for gurkemeje, som er en rod i ingefær familien og udemærker sig ved at give glød og desuden have en effekti effekt ved sår og brandskader.

Også denne maske kan bruges 2 – 3 gange om ugen, eller når du føler, at din trætte og energiforladte hud har brug for et energiboost.

Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radience Masque fra Kiehl’s koster vejl. kr. 280,-

Kiehl’s forhandles i Magasin landet over.

background of orange slices

 

Author: Malene Raith

Share This Post On