Fejlfri finish med Lancôme

For et nogle uger siden skrev jeg om de skønne nye uimodståelige forårsfarver fra Lancôme, som jeg slet ikke kunne holde fingrene fra (du kan se dem allesammen lige her: Fortryllende forårspasteller fra Lancôme), og nu er de også klar med en lille chic tube, der danner det perfekte grundlag for din makeup.

Den populære concealer Effacernes Longue Tenue fra Lancôme kommer nemlig i en helt ny indpakning.

effacernes teintes claires-cmjn

I 6 naturtro farver får du en kombination af plejende fugtgivende ingredienser og fine farvede pigmenter, der er holdbar i op til tolv timer.

Effacernes Longue Tenue concealer indeholder desuden hyaluronsyre, som bevarer fugten, samt ekstrakt af kornblomst, der beroliger den. Kamille plejer de sarte øjenomgivelser og SPF 30 beskytter huden og forebygger aldersforandringer.

Mørke rande under øjnene, træthedstegn og ujævnheder skjules og huden får en fin ensartet mat overflade, der er klar til din daglige makeup.

Effacernes Longue Tenue fra Lancôme koster vejl. kr. 240,- og er i butikkerne nu.

Færdiggør efterfølgende dit look med Teint Idole Ultra Compact pudderen fra Lancôme.

01 Beige

 

Ikonet og bestselleren fra Lancôme i 15 år kommer nemlig nu i en forbedret silkeblød formel med mat finish takket være blandt andet et højt indhold af det vulkanske mineral perlit.

Perlit fungerer som en svamp, der absorberer fedt fra hudens overflade og samtidig danner et regulerende skjold, som forhindrer huden i at blive blank og skinnende. Altså lige præcis det, man ønsker sig af en pudder.

Eternity Polymer giver en smuk ensartet overflade, der holder i op til 16 timer, og kanelekstrakt renser, gør porerne mindre synlige og skaber optimal balance.

Den fjerlette Teint Idole Ultra Compact fra Lancôme plejer og giver huden udstråling i 4 nuancer, og har desuden fået et nyt elegant etui med et herligt stort spejl og makeupsvamp, der gør den daglige pleje let og lige til.

Teint Idole Ultra Compact fra Lancôme er i butikkerne nu og koster vejl. 355,-

3605531684483_Teint_Idole_Ultra_Compact_2

Author: Malene Raith

Share This Post On