Økologisk ny duft dimension fra Clean

Smag og behag er forskellig, plejer man at sige, men det er oplevelsen af en duft så sandelig også.

Hvad nogen falder i svime over, synes andre er forkert, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være længere.

For nu har det skønne mærke med de herlige rene dufte, Clean, skabt en helt ny sofistikeret bland-selv kollektion, som består af seks anderledes friske dufte baseret på bæredygtige ingredienser.

Pairing 1 v5

Clean Reserve hedder kollektionen, og de smukke gennemsigtige flakoner er fulde af duftnoter, som kan kombineres med hinanden på kryds og tværs, og dermed ikke blot give dig din helt egen unikke duftoplevelse, men også lade dig variere den efter humør og anledning.

De seks dufte i kollektionen er som sagt baseret på ingredienser, der er bæredygtigt dyrket og høstet, og de fungerer oven i købet til både mænd og kvinder, som altså kan dele parfume uden at dufte ens.

Group Shot

Sueded Oud hedder den første i kollektionen, og den kan faktisk anvendes sammen med alle de andre med sine topnoter af blandt andet Røgelse, Birketræ og Kaprifole, en mellemnote med Jasmin, Hvid Magnolia og bæredygtig Bushmans Candle. Basen består af blandt andet af Blødt Ruskind, Sort Rav og Musk.

Terra Woods inviterer naturen ind med lyse blomster og en træagtig base. Topnoterne er Friske Akkorder, mellemnoterne er Frisk Geranium, Jasmin, Kokos og Sambac blade og basen består af Musk, Trænoter, Tonkabønner og Madagaskar Vanille. Den fungerer perfekt med Sueded Oud, Smoked Vetiver og Velvet Flora.

Smoked Vetiver har et sensuelt hjerte af trænoter og regnvåd skov kombineret med jord- og citrusakkorder. Topnoterne er Verbena, Bambusblade, Bergamotte Olie og Kvæde, mellemnoterne er Lyst Cedertræ, Bomuldspæon og Vild Mos på en base af Guldrav, Blød Musk, Vetiver og Myrra. Duften kan kombineres med Sueded Oud, Blonde Rose og Terra Woods.

Blonde Rose er en frisk og feminin duft af syrlig lime, blid jasmin og pæon. Topnoterne er Aldehyder og Lime, efterfulgt af Rose, Pæon og Jasmin på en base af Cedertræ, Sandeltræ og Musk. Denne duft tager sig bedst ud sammen med Sueded Oud og Smoked Vetiver.

Velvet Carton v1

Velvet Flora forfører med bergamotte, mandarin samt træakkorder og læder. Den sofistikerede duft  har Grøn Bergamotte som topnote, Jasmin, Lilje og Safran Blomst som mellemnote med en base af Cedertræ, Mos, Musk, og Ravagtig Patchouli. Den varme duft kan med fordel kombineres med Sueded Oud, Amber Saffron og Terra Woods.

Amber Saffron er den mest krydrede duft med en frisk blanding af sarte blomster og beroligende moskus. Topnoterne her er Bergamotte, Armoise Artemisia og Mandarinolie, Mellemnoten er Rose, Lilje og Hindbær, der ligger på den varme base af Musk, Saffran og Rav. Den skønne duft går perfekt i spænd med Suede Oud, Smoked Vetiver og Velvet Flora.

Alle de nye dufte kommer i en massiv glasflakon med træhætte, der undertreger naturen og friskheden vi finder der.

Hele Clean Reserve kollektionen er på hylderne nu i Magasin og koster vejl. kr. 850,- stykket.

Rose Horz. 1 v2_FINAL_R1 A

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On