Naturligt smuk med HydraBlur Primer fra Dermalogica

Det er efterhånden meget længe siden, at man har kunne sidde ude og nyde solen. Det er fristende at gå i solarium, så man kan få bare en lille smule glød på kinderne, men det er bare ikke lige mig.

I stedet forsøger jeg at dække min blege hud, så den bliver så jævn så muligt, også selvom det somme tider udtørrer den sarte vinterhud.

Men nu kommer Dermalogica så heldigvis med en helt ny HydraBlur Primer, der, som navnet antyder, ikke bare slører, men også fugter huden imens.

Hydrablur tube side FNL

Det gør HydraBlur Primer til intet mindre end et multifunktions produkt, som både giver huden en jævn og glat overflade, dækker den ujævne hudtone og bevarer et optimalt fugtniveau i huden. Lækkert!

Det gøres blandt andet ved hjælp af matterende materialer, der skjuler fine linjer og glatter huden med en slørende Soft-fokus effekt, som også forhindrer et fedtet og skinnende udseende.

Et såkaldt H2ORelease Compelx frigiver desuden natriumhyaluronat, alginat og trehalose, ikke at jeg ved, hvad det er, men det hjælper, i følge Dermalogica, med langsom vedvarende frigivelse af fugt til huden.

splash water

splash water

 

 

Abessinsk frøolie toner og skaber en tynd hinde, som ikke tilstopper porerne, men nænsomt opretholder hudens fugtbalance.

Desuden indeholder HydraBlur Primer en unik mikroindkapslet farve, som frigives ved påføring og dækker og udjævner hudtonen.

Jeg kan nu lægge min makeup eller blot nyde det naturlige og glatte look.

HydraBlur Primer, som er Dermalogicas tredje primer (SkinPerfect Primer SPF30 til ældende hud og Redness Relief Primer SPF 20 som modvirker rødmen) er på hylderne fra i morgen på Dermalogica.dk samt autoriserede Dermalogica forhandlere og koster vejl. kr. 395,- for 22 ml.

Dermalogicas produkter indeholder som bekendt ingen irritationsfremkaldende ingredienser.

Hydra Blur

Author: Malene Raith

Share This Post On