Nem rutine med BeautyPrep fra Jane Iredale

Det kan godt være, at vejret lige nu er lidt mørkt, tungt og trist, men faktisk er der mere end en indikator for, at foråret allerede er på vej.

Dagen er nemlig tiltaget med lidt over en time, og så er alle forårets beautynyheder desuden lige på trapperne.

Blandt andet en helt ny certificeret økologisk hudplejeserie BeautyPrep fra Jane Iredale.

12430_12431_12432_Beauty Prep_10606_Magic Mitt_Group_HR

Prep. Set. Go! er slogannet for den nye BeautyPrep trio, der handler om netop det: At forberede og beskytte huden hele dagen på en nem og effektiv måde.

Og derfor skal du naturligvis lægge ud med at rense huden. Det gøres let med BeautyPrep Face Cleanser.

12432 BeautyPrep Face Cleanser_Soldier_HR

BeautyPrep Face Cleanser fra Jane Iredale er til min store glæde (jeg kan nemlig ikke rigtig holde fedtede renseprodukter ud) en rensevand, der effektivt fjerner makeup rester og miljøskadelige stoffer fra huden uden at skulle vaskes af igen.

Den indeholder plejende havre aminosyrer, som giver en dyb afrensning af porerne, og er rig på antioxidanter og vitaminer, som hjælper med at reducere skade.

Desuden indeholder den skønne cleanser patenteret micellarvand med dobbeltvirkende agurkeekstrakt, som fugter, udglatter og beskytter huden.

cucumber-madala

Det friskduftende rensevand er nemt at bruge med en bomuldsrondel og klargør huden til næste punkt: toning og fugtning.

BeautyPrep Face Cleanser fra Jane Iredale koster vejl. kr. 225,- for 90 ml.
12431 BeautyPrep Face Toner_Soldier_HR

Certificeret naturlig og økologisk af ECOCERT fugter den milde toner BeautyPrep Face Toner huden med økologiske planteliposomer, og gør den klar til fugtning og makeup.

Den forfiner porerne og fugter i dybden med vand af frugtekstrakt, og indeholder desuden økologisk citrongræs, æble, pære, gulerod og kokosvand.

lemon slice

Det ikke bare opretholder huden optimale PH værdi, det reparerer også huden med en skøn duft af citrus.

BeautyPrep Face Toner fra Jane Iredale har desuden en flad pumpe i toppen, der gør det super nemt at dosere den rette mængde toner på en vatrodel.

BeautyPrep Face Toner koster vejl kr. 250 for 88 ml.

Og slut så af med det altafgørende: Fugten.12430_BeautyPrep Face Moisturizer_Soldier_HR

BeautyPrep Face Moisturizer har også en naturlig duft af citrongræs, men indeholder desuden stamcelle ekstrakt fra fire forskellige økologiske roser.

Hvid rose fremmer den naturlige cellefornyelse, opstrammer og støtter hudens barrierefunktion, Damascenerrose renser og udglatter huden, Hybenrose beroliger, lysner og forhindrer fugttab, og Provencerose genopbygger og giver en synligt opstrammet blødere hud.

BeautyPrep Face Moisturiser fra Jane Iredale beskytter huden mod miljøskadelige stoffer, fugter den og forhinder fugttab og forbedrer hudens overflade inden makeuppen lægges på.

Den lette og nemt absorberede fugtighedscreme koster vejl. kr. 325,- for 35 ml.

Hele dynen er som sagt certificeret økologisk og på hylderne hos Jane Iredale forhandlere samt JaneIredale.dk fra begyndelsen af februar.

rose-flower-petals-1

Author: Malene Raith

Share This Post On