Mød Aston Martin på Toldboden

Hvis du er glad for smukke sportsvogne, elegant bildesign og i øvrigt trænger til at drømme om noget, du helt sikkert ikke fik i julegave, så tag et smut forbi Toldboden i København tirsdag eftermiddag.

Her afholdes der nemlig en special event, hvor alle Bond-fans, bil-entusiaster og andre med hang til anglofil stil får mulighed for at opleve Aston Martin DB10, som spiller den automobile hovedrolle i den nye James Bond film SPECTRE, helt tæt på.

Aston Martin DB10 July 2015. Photo: Drew Gibson

Aston Martin DB10
July 2015.
Photo: Drew Gibson

Men der er selvfølgelig også andre lækkerier fra Aston Martin langs havnekajen i København.

For udover den sjældne DB10 vises en række andre ikoniske Bond-biler som fx den Vanquish, der medvirkede i Die Another Day samt en DB5 og en DBS. Supplerende vil en perlerække af andre Aston Martin’s være med til at gøre samlingen til noget, der ikke tidligere er set på dansk jord.

Aston Martin DB5

Der vil også være mulighed for at høre lidt om tilblivelsen af DB10, som blev skabt gennem et samarbejde mellem Aston Martin og produktionsselskabet bag Bond filmen.

Og som en ekstra bonus kommer Christoffer Nygaard og fortæller lidt om sin racer DB9R og skriver autografer. Bum. Whats not to like?

Aston Martin DBS

”Vi har arbejdet hårdt for at få den smukke DB10 til Danmark, og ser derfor frem til en helt fantastisk dag i selskab med ligesindede ude på Toldboden i København. DB10 er designmæssigt en enestående smuk sportsvogn og afslører noget af den designlinje, der vil præge fremtidige Aston Martin-modeller. Derfor er den også ekstraordinært spændende at kunne vise frem for danske Aston Martin-ejere og fans og det glæder mig meget, at vi kan dele denne unikke oplevelse med alle som har tid og lyst.” Fortæller Mogens Lindahl-Jessen fra Aston Martin Copenhagen.

Arrangementet afholdes tirsdag den 29. december 2015 i tidsrummet 11-16 på Toldboden, Nordre Toldbod 18-24, 1259 København K og der er gratis adgang for alle.

Aston Martin Vanquish

Author: Malene Raith

Share This Post On