Skræddersyet jul fra Kiehl’s

Så blev det første lys i adventskransen tændt, og dermed er det nu officielt juletid.

Og glem nu al det gavestress. Planlæg i god tid og lad dig inspirere af alle de skønne juleæsker, som ligger i butikkerne nu.

Tag bare denne her fra Kiehl’s, det gamle apotek i New York.

Den smukke røde gaveæskes kan fyldes med præcis de produkter fra top til tå, som du mener, passer bedst til den du holder af.

Kiehls gift box w. products

Kiehl’s har produkter til børn, unge og ældre venner som veninder, i alle afstøbninger fra skønt duftende shampoo til effektiv plejende bodylotion.

Du kan med andre ord lægge præcis de produkter i æsken, som du ved, vil vække glæde under juletræet. Ovenover er et eksempel på herligheder, som de fleste vil kunne bruge i hverdagen – blot som inspiration.

Creme de Corps Nurturing Body Washing Cream (pris vejl. kr. 150,-)  renser nænsomt din hud i badet og får den til at dufte skønt.

Creme de Corps, 250 ml., er den legendariske effektive bodylotion (pris vejl. kr. 220,-), som plejer og fugter huden.

Lip Balm No.1 (pris vejl. kr. 60,-) er en lise til tørre læber på de kolde vinterdage, hvor luften tørres ud af radiatorerne.

Og Ultimate Strenght Hand Salve (pris vejl. kr. 120,-), som jeg slet ikke kan leve uden på denne årstid, hvor hænderne udsættes for kulde og varme hele tiden.

Den samlede pris for denne æske med et bredt udvalg af skønne daglige nødvendigheder er kr. 575,-

Herudover tilføjer Kiehl’s naturligvis også små ekstra gaver i form af gratis prøver – du kan se udvalget herunder:

Free Samples GroupShot

Men jul er meget mere end blot gaveæsker hos Kiehl’s. Traditionen tro har de nemlig igen i år samarbejdet med en kunstner om at lave en serie produkter med smukt juledesign, og i år hedder kunstneren Peter Max.

Den verdenskendte Pop Art kunstner har dekoreret flere af Kiehl’s mest elskede produkter, som blandt andet de tre håndcremer New Richly Hydrating Hand Creams.

LimitedEdition 3 New Handcreams 75ml w carton

Håndcremerne fås i tre forskellige dufte: grapefrugt, koriander og lavendel og er meget velegnet til tørre hænder, som får fugt hele dagen.

Håndcremen indeholder karitasmør og E-vitamin, dufter skønt og er noget, vi alle kan bruge netop nu. Og i den smukke farverige juleindpakning er den den perfekte gave til veninden, værtinden eller som mandelgave (nårh, ja, til de voksne).

New Richly Hydrating Creams koster vejl. kr. 120,- per styk.

christmas_tree_wallpaper_by_jaisonyr-d5l5p6h

Author: Malene Raith

Share This Post On