Hurtig start med Monster Powerbank

Foto Malene Raith

Det er blevet juletid, og traditionen tro kommer der de følgende uger et par fikse julegavetips på bloggen til bilejere og gadgetfans.

Og første julegave ide på bloggen henvender sig til alle Jer, mænd som kvinder, der har en vogn med nogle år på bagen. For I kender det sikkert. Når frosten sætter ind, bliver alting sværere for batteriet. Og det er altid på en dag, hvor man er kommet for sent af sted og skal nå virkelig meget, at der intet sker, når nøglen drejes.

Oplevede du det i går, eller kender du en, som gjorde, så er en Monster Powerbank en super smart gaveide.

IMG_4512

Du behøver nu ikke hente naboen for at få starthjælp, men kan selv booste din bil i gang også på en øde landevej eller oppe på fjeldet (hvor du lige synes, du ville køre familien på skiferie i din gamle bil).

Værksteder i hele landet benytter allerede de her fikse små powerbanks, og jeg fik den demonstreret hos BMW, som blandt andet har lyset tændt i lange tider på deres udstillingsmodeller, og dermed aflader batteriet.

Den lille Powerbank tilsluttes sådan set bare batteriet, som man kender det fra startkabler, den tændes, nøglen drejes og voila … motoren spinder.

IMG_4517

Som altid skal man naturligvis ud på et spind bagefter for at lade batteriet op, og der kan man jo ved samme lejligheden tilslutte sin Powerbank via cigarettænderen, som bliver den også fuld opladet på ny (det kan også bare gøres hjemme i bryggerset)$.

Og som en ekstra lille smart ting, kan din Monster Powerbank desuden også lade din telefon eller din computer op, når du er på farten.

IMG_4519

Det er ikke så mange år siden, at en booster var noget, der fyldte en hel sækkevogn. Nu, takket være de nye lithiumbatterier, fylder den blot lidt mere end en håndflade. Og det er altså rart at have, når man kommer ud en kold og mørk vintermorgen, hvor kulden river i næsen, for blot at opdage at vognen er flad for strøm.

Monster Powerbank koster kr 1.199,- og kan købes på Monsterpower.dk

Nårh, ja, bonusinfo. Man kan også få en i dobbelt størrelse, som er kraftfuld nok til at starte lastbiler og busser.

Author: Malene Raith

Share This Post On