Smoky jul med Jane Iredale

Så er det ikke til at komme udenom længere, på søndag tændes adventskransen for første gang i år, flere butikker har allerede pyntet op, og det er på tide at begynde at tænke i julegaver.

Heldigvis går man sjældent galt i byen med en gaveæske, og dem er der masser af i butikkerne nu.

Den sunde makeup og hudplejeserie Jane Iredale har naturligvis også skønne julelækkerier klar, og i år fokuseres der på smokey eyes, så du er klar til at indtage både jul og nytår i blændende stil.

Image 19-11-2015 at 12.20

Smoky Eye Kit hedder paletten, der med otte forskellige skygger giver dig mulighed for ikke bare at finde det look, der klæder dig bedst, men at variere det efter humør.

Farverne er meget pigmenterede, så de holder godt og er lette både at lægge på og blende, og går fra en lys cremet nude, videre til guld, rosa brun, rosa guld, kold violet, dyb grøn til mat mørk brun og sort.

Alsidige smukke farver, der naturligvis er allergitestede (det er det hele hos Jane Iredale), og pakket i en fin gaveæske med en god applikator og lille spejl.

En lækker gave ide, der uden tvivl vil vække glæde.

Smoky Eye Kit fra Jane Iredale koster vejl. kr. 450,-

Image 19-11-2015 at 12.13

Men hvorfor stoppe der?

Suppler eventuelt også med bestselleren Just Kissed Lip an Cheek Stain fra Jane Iredale. Som navnet antyder er det et multifunktionlet produkt, som kan bruges på både læber og kinder.

Bring med andre ord julens farve i ansigtet med denne klassiske røde farve, som er ikke-udtørrende, langtidsholdbar og naturlig i sin nuance.

Just Kissed Lip an Cheek Stain indeholder oliven- og avokadosmør samt voks fra bier og vilde roser, der beroliger og blødgør læberne, samtidig med at det plejer og fugter.

Den skønne velduftende Forever Red stift fra Jane Iredale koster vejl. kr. 260,-

Produkterne kan købes på JaneIredale.dk og hos Jane Iredale forhandlere.

Rigtig god shopping!

Image 19-11-2015 at 12.21

Author: Malene Raith

Share This Post On