Ny Audi A4 Avant

Om små tre uger lanceres den helt nye Audi A4 over hele landet, jeg har netop testkørt den nye Audi A4 Avant (som er audisk for stationcar) i Provence, og det kan du se highlights fra i den lille film herunder.

Kort fortalt har vognen fået den smukke nye lidt mere bistre Audi front med Matrix LED forlygter, den har slanket sig og tabt 120 kilo, fået en lille smule mere plads i bagagerummet, og kan desuden nu, som alle nye Audier, fås med det nye S-U-V-E-R-Æ-N-E Audi Virtual Cockpit, der giver dig mulighed for at følge navigationen på et blæret kort mellem urene i instrumentbordet.

Hestekræfterne kan fås mellem 150 og 272, prisen for Audi A4 Avant starter på kr. 522.000,- men meget mere om det i reportagen fra testkørslen som følger snarest, nyd først den lille film fra Sydfrankrig.

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On