Smoky efterår fra Urban Decay

Urban Decay, mærket for alle makeup junkies, som elsker skønhed med kant, har netop lanceret deres store farverige efterårskollektion, og i 2015 er det øjnene, der i høj grad er i fokus.

Men lad os starte med et par nyheder til området, der markerer øjnene, nemlig øjenbrynene.

Brow Tamer - Warm Brown

Og nej, du skal hverken plukke dem tynde eller male dem markant op. I stedet skal du kontrollere dem, give dem fylde og gøre dem smukke på en naturlig og let måde. Til det har Urban Decay udviklet Brow Tamer.

Slut med at klistre dem til med mascara, Brow Tamer har en perfekt spiralformet børste, som fanger selv de mindste hår og retter dem ind med et behageligt og fleksibelt hold. Den fås i en klar variant, der blot retter til, mens fire andre farvevarianter Brow Tamer tilfører brynene naturlig farve.

Brynene holdes på plads hele dagen af den lette og parabenefri formel på en nem og enkel måde.

Brow Tamer Flexible Hold Brow Gel fra Urban Decay koster vejl. kr. 155,-

Brow Beater - Neutral brown

En anden mulighed er den nye Brow Beater, Microfine Brow Pencil And Brush. Til dig, der har brug for lidt mere hjælp med brynene, fordi de enten er for tynde fra naturens side eller fordi du har plukket dem for meget.

Brow Beater er en vandfast brynblyant med mikrofin spids, som sikrer dig en perfekt påføring af farve, der holder hele dagen. Spidsen skrues op og er selvspidsende, så Brow Beater altid er klar til brug, og fås desuden i fire forskellige farver, som kan udfylde mellemrum eller tones ud med den bløde børste i blyantens anden ende.

Brow Beater Microfine Brow Pencil indholder desuden fugtgivende ingredienser som E-vitamin, arganolie og kokosolie og koster vejl. kr. 155,-

Eyeshadow Primer Potion Eden

Inden vi kaster os over alle de nye skønne farver til øjenlågene, skal øjnene lige forberedes med Eyeshadow Primer Potion, som nu kommer i en forbedret udgave i nyt design og med helt ny applikator.

Den bløde parabenefri formel glider let på huden, glatter den og danner perfekt base for den efterføgende øjenskygge, der ikke bare bliver mere levende, men også meget mere holdbar og intens.

Eyeshadow Primer Potion får simpelthen din øjenmakeup til at se frisk ud hele dagen, og når først du har prøvet den, kan du slet ikke forestille dig at tage øjenskygge på uden.

Eyeshadow Primer Potion fra Urban Decay fås i tre forskellige farver og koster vejl. kr. 155,-

Og så skal vi til dem. Alle de skønne nye paletter til øjnene. Lad os starte med en top skøn nyhed til de mørke aftenfester: Naked Smoky palette.

Naked Palette - Smoky

Den super lækre palette indeholder alt, hvad du kan drømme om, for at skabe forførende og fængslende smokey eyes. De tolv farver er lige til at eksperimentere med i alt fra lyse røde over champagne, brune og bronze nuancer til grå og sort. Naked Smoky palette har simpelthen hele spekteret samt skønne bløde børste, du kan påføre dem med.

Og bare rolig. Hvis du ikke er en ørn til smokey eyes, så følger der en Look Book med, der i detaljer giver dig fif og foreslag til, hvordan du skaber dine forførende øjne trin for trin efter fire forskellige påføringsteknikker.

Farvene i det ekslusive etui har en fløjsblød tekstur og intens farve, der gør dem nemme at tone ud, og på den måde kan du også være hot and smoking, når vinterfesterne kalder på mørke øjne i natten.

Den nye Naked Smoky palette fra Urban Decay koster vejl kr. 395,-

Er du glad for farver, kan du gå helt bananas med en endnu vildere og større palette, nemlig den helt nye Vice4.

Vice4 Palette

Det er en Limited Edition palette, vi er ude i her, med hele 20 indbydende farver i et etui med stort spejl og matchende kosmetikpung.

Du finder her farver fra blomme til neutral, fra bleg grøn til sort satin, og ikke bare spreder de sig over et stort farvespektrum, de er også i forskellige nuancer fra bløde matte over glinsende metalliske farver til glitrende mikroglitter. Du kan mikse og blande, tone og lysne og finde lige præcis det look, du ønsker i dag og et helt andet i morgen.

Urban Decay kalder den selv for den måske bedste palette nogensinde! Og de har helt ret, man kan ikke få for meget Vice.

Men skynd dig, Vice4 kommer som sagt i begrænset antal fra den 5. oktober, og koster kun vejl. kr. 450,-

Er du mere til enkle farve, sat sammen efter dine ønsker kan du selvfølgelig også kigge nærmere på Rebound Build Your Own Palette.

Build Your Own Palette Nirvana

I bund og grund et tomt etui, hvor du selv kan købe dine yndlingsfarver og sætte i.

De fleste af os kender vel til, at der altid er en farve, der bliver brugt op før de andre, men på denne måde, kan du bare skifte den ud, uden at du behøver, at smide resten ud.

Eyeshadow Compact Easy BakedEyeshadow Compact DesperationMoondust Compact Eyeshadow CosmicEyeshadow Compact Laced

En supersmart ide, som jeg er helt fan af. Specielt fordi, mit farvevalg er anderledes, når jeg er brun om sommeren end når jeg er asparges om vinteren.

Ovenstående farver er fire udvalgte nuancer, som jeg ville sætte i min vinterpalette.

Rebound Build Your Own Palette koster vejl. kr. 150,- og de enkelte øjenskygger vejl. kr. 140,- stykket.

Sidst, men ikke mindst har Urban Decay også nyheder, der kan give modspil til de smukke øjne, nemlig nye farver til læberne.

Matte Revolution Lipstick - Blackmail

Matte Revolution Lipstick svøber læberne med intens mat farve, er fløjsblød at påføre og tilføjer sågar fugt til dem samtidig.

Kollektionen indeholder 11 nye revolutionerende farver fra en mørk, næsten blå nuance hen over dybrød til en lys varm nude. Pigmentindholdet er højt, men Matte Revolution Lipstick flyder hverken ud eller klatter, men bliver lige der, hvor den skal være uden at tørre læberne ud.

Det skyldes blandt andet den supercremede tekstur og blandingen af avokado- oliven- og babassuolier, som plejer læberne, mens Shea- og illipesmør giver holdbar fugt. C- og E-vitamin giver beskyttelse med antioxidanter.

Matte Revolution Lipstick koster vejl. kr. 150,-

For længere holdbarhed kan du også bruge de nye 24/7 Glide-On Lip Pencils.

247 Glide-On Lip Pencil Catfight

Fem forskellige nuancer sikrer at der altid er en farve, der matcher din Matte Revolution Lipstick. Du kan bruge den vandfaste 24/7 læbeblyant både som primer, der giver læbestiften endnu mere holdbarhed, og til at definere og markere læberne med.

Den bløde blyant glider let over huden med en silkeblød fornemmelse og er slet ikke tør, som andre læbeblyanter kan være.

24/7 Glide-on Lip Pencil indeholder da også E-vitamin, jojobaolie og bomuldsfrøolie, der alsammen er med til at give den en skøn konsistens og smidige fulde læber, der holder på farven hele dagen.

24/7 Glide-on Lip Pencil fås som alle andre Urban Decay produkter i Magasin og på Magasin.dk og koster vejl. kr. 140,-

FALL15_NAKED SMOKY 3_RGB

Author: Malene Raith

Share This Post On