Bliv vinterklar med Dermalogica

Sommeren er definitivt slut, solen hænger lavere, dagene er kortere, og selvom efterårs temperaturerne stadig tillader bare ben, ved vi alle, hvad der venter lige om hjørnet.

Og den skønne kulør som man har suget til sig i løbet af sommeren, er allerede nu kraftigt på retur og lige om lidt er det vinterens asparges blege hud, der præger ansigtet i spejlet.

Men heldigvis kan du gøre noget ved det oven i købet på aller letteste vis med Dermalogica og den nye reformulerede Sheer Tint SPF 20, som giver dig 3 funktioner i et produkt.

Sheer Tints New Shades 2015

 

Og ja, der står reformuleret. For fugtighedscremen Sheer Tint SPF 20 har ikke bare fået en ny lettere konsistens, der gør den nemmere at fordele jævnt, den er også blevet tilrettet i farvetonerne efter feedback fra kunderne, så den nu rammer den perfekte tone i nuancerne Light, Medium og Dark.

Sheer Tint SPF 20 fra Dermalogica får sin farve fra det naturlige mineral jernoxid, og indeholder desuden hydrolyseret perlepulver, som spreder lyset på huden og dermed får den til at syne mere jævn og strålende. Huden bliver desuden fugtet med oliven- og valnøddefrø ekstrakter, og silikonetypen Dimethicone beskytter og forstærker hudens barrierer, mens Pathenol (vitamin) heler og regenererer den.

Til at fugte i dybden indeholder Sheer Tint SPF 20 Dermalogicas effektive hyalonsyre, hyperpigmentering bekæmpes samtidig, foruden at Octioxate og Zinkoxid giver optimal UV beskyttelse.

Al sammen gør Sheer Tint SPF 20 fra Dermalogica til et super alsidigt produkt til alle hudtyper, som kan holde sommerens sunde glød i live og dermed dit humør oppe vinteren over.

Produktet er netop kommet på hylderne hos professionelle Dermalogica kosmetologer landet over, samt på www.dermalogica.dk, og koster vejl. kr. 395,- for 40 ml.

Også omkring øjnene kan vi alle få brug for en opstrammer, som morgenerne bliver mørkere, og det derfor bliver lidt sværere at komme i omdrejninger. Sådan har jeg det i hvert fald.

300373_USES

Øjenomgivelserne er sarte, huden er tynd og taber let vitalitet, og derfor er det et ekstra vigtigt område at give særlig opmærksomhed med et andet og unikt beroligende produkt UltraSmoothing Eye Serum fra Dermalogica.

Det bløde serum er udviklet til folk, som oplever irritation omkring øjnene, hvor det lindrer og beskytter ved hjælp fra brune og røde algeekstrakter. Et beroligende kompleks bestående af havre og ingefærsekstrakt mindsker sensibilitet, rødme og irritation, gær og aminosyrer opstrammer huden og gør den mere elastisk og C-vitamin styrker fastheden og forhindrer hyperpigmentering.

Helt perfekt til vinterens kulde, som hjælper med at lysne øjnene på mørke morgener.

UltraSmoothing Eye Serum er ude hos forhandlerne nu og koster vejl. kr. 395,-

Dermalogica_YoungGirl2

 

Author: Malene Raith

Share This Post On