En rigtig herreduft fra Gulf

Det er jo oplagt, når man nu skriver om både skønhed og biler, at komme lidt ind på disse her …

Gulf-Deo-spray-group-prio-2-1916380_500

Nu tænker du måske olie, diesel og bremsevæske?

Nej. De tre herredeodoranter er en hyldest til Le Mans, det fantastiske 24-timers løb, hvor Gulf med sit orange og blå logo i årtier har sat sit præg på både vogne og racerkørere.

Mest berømt (og efterhånden symbol på både løbet og Gulf) er “King of Cool” Steve McQueen, som bar den sejeste Gulf jakke og kørte en fantastisk Porsche 917 med Gulf bemaling i filmen “Le Mans” fra 1970. Optagelserne fandt sted under det rigtige løb, hvor Steve McQueen kørte med for Gulf Racing.

Den slags får man altså ikke lov til i dag, til gengæld er både jakken og Gulfbemalingen stadig kult, og Gulf Racing kører skam endnu.

wallpaper-di-steve-mcqueen-62173

Steve McQueen var en rigtig mand i et årti, hvor det ellers blev populært blandt andre mænd at komme i kontakt med deres inderste følelser. Han var et cool ikon for en hel generation i 1960’erne, womanizer og en vovehals i en sådan grad, at han insisterede på at lave sine egne stunts.

“Lotta people go through life doing things badly. Racing’s important to men who do it well. When you´re racing, it’s life, anything that happens before or after is just waiting.” -Steve McQueen, 1971

Måske bliver man lidt i retning af ham, hvis man bruger en af de tre Gulf deodorant sprays, måske ikke. Sjove er de i hvert fald og en perfekt gave ide til racerglade mænd.

GULF ORIGINAL i de klassiske Gulf Racing orange og blå racerfarver, er en opløftende, luftig aqua-duft, der udvikler sig med forfriskende noter fra koriander og mynte for til sidst at slutte af på en fyldig bund af cedertræ, egemos og sensuel moskus.

GULF LEGEND har hentet sin inspiration i de berømte Le Mans-striber på Steve McQueens køredragt. Den forfriskende duft med noter fra bergamot bliver til en let krydret duft med noter fra lavendel og geranium. Duftens bund er rig på moskus og varme træsorter samt et strejf af mos og patchouli.

GULF FUEL vender sig mod Tag Heuers berømte Gulf Monaco herreur med sit rå design i sort, stål, orange og blå. Duften er frisk og citrusagtig med noter fra bergamot og udvikler sig til en varm, maskulin duft med noter fra rosentræ og fyldig vetiver som afrundes på en amber- og læderagtig bund med noter fra mos og vanilje.

Gulf deodoranterne kan købes i supermarkederne og koster kr. 39,- stykket.

images

Author: Malene Raith

Share This Post On