Efterår i Paris med Lancôme

Altså. Alle fire årstider er jo faktisk i orden i Paris.

Byernes by er fantastisk selv i regnvejr, men Lancôme har dette efterår ikke bare fundet inspiration her, de har ladet en parisisk kvinde, Caroline de Maigret, designe efterårskollektionen 2015 Parisian Inspiration.

Lancome-Fall-2015-Parisian-Inspiration-Collection-by-Caroline-de-Maigret-1

Caroline de Maigret er intet mindre end et fransk ikon på den der skødesløse og samtidig super stilfulde måde. Model og musik, film og reklameproducent, en stærk kvinde med mange talenter, som ved, hvad hun vil, og så har hun såmænd også skrevet bogen “How To Be Parisian Whereever You Are”.

Så bliver det vist ikke meget mere fransk.

Med Parisian Inspiration har Caroline de Maigret fået frie hænder til at skabe netop den kollektion i de farver, hun mener, passer til et parisisk efterår. Og tro mig, hun har skam en hel skråsikker holdning til det.

Lancome-Parisian-Fall-2015-Mes-Incontournables-de-Parisienne-1024x731

“For mig er efteråret sådan en chik årstid. Det er derfor jeg var så ivrig efter at skabe den sæsons pallette: det er de farver, jeg holder af og som jeg bruger hele året. Og jeg elsker også årstidens teksturer. For mig er det en tid fyldt med løfter – når sommeren går på hæld og træerne bliver klædt i magiske okkergyldne og brune farver …”

Som sagt, så gjort. Hun vil aldrig forlade sit hjem uden makeup, og derfor indeholder hendes essentielle palette, som er formet som en lommebog fuld af noter til inspiration med et stort spejl på indersiden, fire øjenskygger i brune nuancer, for et naturligt og intenst look, en highlighter i sart pink for friskhed, 3 forskellige puddere til brynene, så både blonde og mørke kvinder kan bruge dem.

Desuden er her en blush med lette pink pigmenter, der giver huden en sund og fin glød, men lette olier giver blødhed og velbehag.

Naturligvis er her også to pensler til at lægge det hele rigtigt på.

Parisian Palette By Caroline de Maigret fra Lancôme koster vejl. kr.560,-

Lancome-Parisian-Fall-2015-Color-Design-5-Pan-Eyeshadow-Palette-1024x731

Men da det jo er tilladt t mikse og blande som man vel, kan øjenskyggerne også fås i en mindre palette Hypnôse Palet Star, Mon Regard Parisien, som som giver dig mulighed for at sammensætte dit eget look ud fra de farver, du finder inspirerende.

Mon Regard Parisian fra Lancôme koster vejl. kr. 395,-

Lancome-Parisian-Fall-2015-Hypnose-Dazzling-1024x731

Sidst, men ikke mindst kan du også få øjenskygger enkeltvis med Hypnôse Dazzling Eyeshadow i tre smukke brune nuancer, Brun Acoustique (165), Brun Cabas (205) og Brun Bibliothéque (305).

Brun Acoustique anbefaler Caroline de Maigret til brug om aftenen, den er perfekt til smokey eyes og et intenst glødende look, som hun bruger på natklub i Paris.

Hypnôse Dazzling Eyeshadow fra Lancome koster vejl. kr. 225,

Lancome-Parisian-Fall-2015-Le-Crayon-Khol

Naturligvis er tingene ikke bare, hvad de ser ud til. Crayon Kohl er naturligvis, som du ser, en eyeliner.

Men Caroline de Maigret lader sig naturligvis ikke begrænse, og de tre nye farver hun har skabt, kan skam også bruges som cremet øjenskygge.

De brunelige Crayon Kohl nuancer Café Serré (11), Chocolat Chaud (12) og Bordeaux Corsé (13) giver mulighed for et afslappet naturligt hverdagslook eller mørk aftenlook, og kan lægges langs vipperne eller smøres ud i en cirkel på øjenlåget med fingrene.

Crayon Kohl fra Lancôme koster vejl. kr. 185,-

Lancome-Parisian-Fall-2015-Grandiose-1024x731

Rund øjnene af med den elegante Grandiôse Mascara fra Lancôme.

Formen med svanehalsen giver optimal mulighed for at nå de mindste vipper, uden at man skal stå i akavede stillinger foran spejlet.

Caroline de Maigret har nu skabt en ny spændende farve i en limited edition, nemlig en klar bourgogne, som giver hele øjet et boost.

Tilføj sort på spidserne af vipperne, anbefaler hun, og brug så den bourgognefarvede som topcoat. Det giver et dramatisk look perfekt til aftenbrug, men lad bare mascaraen i den strålende farve stå alene for et naturligt, afslappet og dog personligt look.

Grandiôse Mascara, Mon Regard Parisian, koster vejl. kr. 255,-

Lancome-Parisian-Fall-2015-LAbsolu-Rouge

Læberne skal også gløde i efteråret, og til det har Caroline de Maigret skabt L’Absolue Rouge tre nye farver: Rose de Ville (305), Rose Peau Nue (205) og Grand Cæur (165).

Rose de Ville anbefaler hun til hverdagen, hvor den med sin let transparante og bløde farve giver et let touch af friskhed. Til gengæld iklæder hun læberne Grand Cæur om aftenen, da det er en berømt nuance blandt pariserinder, som sværger til karminrød farve og semimat finish.

L’Absolue Rouge fra Lancôme koster vejl. kr. 240,-

Lancome-Fall-2015-Parisian-Inspiration-Collection-by-Caroline-de-Maigret-Vernis-In-Love

Sidst men ikke mindst, er der neglene, og her understreger Caroline de Maigret, hvorledes man som en ægte Parisian bør gøre.

For hun matcher aldrig sin læbestift med neglelakken. En Pariasian skaber derimod kontraster og elsker det, ved at vælge en helt anden farve. Eksempelvis har Caroline de Maigret skabt farven Vernis In Love Cuir de Nuit, som er perfekt til dit aftenlook, med en farve inspireret af læderstolene på hendes foretrukne natklub.

De fire farver Vernis In Love fra Lancôme hedder Rouge Bistrot (193), Mon Essentiel (443B), Cuir de Nuit (468) og Gris sur Les Toits (383), og koster vejl. kr. 135,-

Parisian eller ej, du kan mikse, og matche som du vil, det vigtigste er, at du følger din egen stil og føler sig sikker i den.

Alle produkterne er i butikkerne nu.

Lancome-Parisian-Fall-2015-1132x509

Author: Malene Raith

Share This Post On