Smil fra øre til øre i den nye Mazda MX-5

Der er vind i håret og masser af køreglæde i den nye 4. generation Mazda MX-5, som endelig kommer til landet om få måneder.

Den lille roadster er blevet lidt mindre, lidt lavere og så har den smidt en masse vægt, og det er al sammen med til at gøre smilet på læberne endnu bredere, specielt, når man giver den gas på snoede veje.

Det har jeg lige gjort i og omkring Barcelona, kom med til testkørslen og se den nye Mazda MX-5 i filmen herunder.

Mange flere detaljer og højdepunkter om den nye Mazda MX-5 følger senere i reportagen fra turen, men hurtige fakta er: en 1.5 liters motor med 131 hestekræfter og en 2.0 liters med 160 hestekræfter samt indstigningspris fra – hold på hat og briller – blot kr. 329.990,- 🙂 🙂 🙂

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On