Nye nydelser fra Lancôme

Fortvivl ikke. Nok havde vi måske årets sidste rigtige sommerdag i går, dagene er blevet mærkbart kortere og vejret slået om med et brag.

Om en uge er det officielt efterår og sammen med det venter der andre nye oplevelser.

For eksempel har Lancôme netop lanceret to skønne nyheder, der kan forsøde den kommende tid og hjælpe med at bibeholde velværet fra sommeren.

Lancome_La_Vie_Est_Belle_Eau_Legere_Eau_De_Parfum_50ml_1376315278

De har nemlig sendt La Vie Est Belle L’Eau de Parfum Intense på gaden, og hvis ikke titlen gør dig i godt humør, så vil duften.

Duften er den sjette version over den ikoniske La Vie Est Belle duft og er eksklusivt skabt med sødmefylde tuberoser og hasselnød foruden iris, der er omdrejningspunktet i alle La Vie Est Belle komposioner.

Her er saftige topnoter af bergamot, appelsin og pærer, og et touch af solbærbusk, samt et twist af rosa peber.

Tuberose blomstrer i store prægtige hvide klynger, og har en fyldig og tiltrækkende duft, herudover er der ylang ylang, sambac jasmin og orangeblomst, og i bunden patchouli, tonka bønner og harpiks.

Det giver La Vi Est Belle L’Eau de Parfum Intense en helt ny intens og spændende dybde.

En perfekt måde at gå ind i efteråret på.

La Vi Est Belle L’Eau de Parfum Intense fra Lancôme er netop kommet på hylderne og koster vejl. kr. 455,- for 30 ml. og vejl. kr. 655,- for 50 ml.

o.25118

Men der er skam mere selvforkælelse fra Lancôme, nemlig en helt ny gele-i-olie, som plejer din hud i dybden, mens du sover.

650_1200

Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector fra Lancôme er den perfekte måde at få det bedste ud af de lange mørke nætter, vi har i vente, for det er en aktiv natcreme, der gør hele arbejdet, mens du sover.

Den nærer, beskytter og hjælper huden med at restituere (som hele kroppen jo gør om natten), og takket være Jasmonatmolekyler (som hele Visionnaire familien fra Lancôme indeholder) aktiveres mekanismer, der binder fugten i huden og booster hudens kvalitet, så du vågner med en frisk, smidig og gennemfugtet hud.

En følelse af velvære, der varer hele dagen.

Cremen er let og en såkaldt gele-i-olie, fordi den indeholder mikrodråber af olie, der forvandler cremen til den geleagtige konsistens, den smelter ved kontakt med huden og går straks i gang med arbejdet.

Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector fra Lancôme er velvære til hele vinteren og koster vejl. kr. 630,- for 50 ml.

VISIONNAIRE_NUIT_INTER_KATE_SP_V2_100615

 

Author: Malene Raith

Share This Post On