Effektiv og luksuriøs serie fra Armani Men

Sommerferien er for alvor ved at være forbi for de fleste, og tempoet skal til at sættes op igen som hverdagen, arbejdet og jakkesættet findes frem.

Armani Men Skincare har gjort det lidt nemmere for mænd at holde sig skarpe og stilfulde med en effektiv og luksuriøs hudplejeserie, bestående af fire exceptionelle produkter fulde af fugt, som giver øjeblikkelig synlig effekt og indeholder ekstrakt af rosenrod og styrkende vulkanske mineraler.

g_AP23002

Det første produkt du har brug for, efter bad og barbering, er Master Lotion.

Det er en alkoholfri koncentreret essence-in-lotion, som lindrer og beroliger huden efter barberingen, og frisker dig op.

Armani Men Master Lotion koster vejl. kr. 325,- for 200 ml. og fungerer perfekt i kombination med det andet produkt: Perfect Master.

g_AP21010

Perfect Master er et fugtgivende og blødgørende produkt fuld af vulkanske mineraler, som synker ind i huden og gør den fastere uden at gøre den skinnende, da den modvirker blanke områder.

Armani Men Perfect Master er Mr. Giorgio Armanis egen favorit og koster vejl. kr. 565,- for 75 ml.

Og mere behøver du ikke for at være klar og knivskarp i hverdagen, hvor du gerne vil være frisk uden at bruge hele morgenen på det.

Men ind imellem kan det anbefales at supplere med lidt ekstra luksus.

Unknown

Age Master anti-wrinkle regenerating cream er lige præcis det.

En plejende creme som genopbygger huden og gør den mere spændstig, hvilket synlig mindsker rynker og fine linjer, samtidig med at den styrker og gør huden mere smidig.

Til de dage, hvor der lige skal lidt ekstra attitude til.

Armani Men Age Master koster vejl. kr. 580,- for 50 ml.

armani-men-eye-master

Området omkring øjnene må heller ikke glemmes. Her bliver rynkerne hurtigt tydelige, men Eye Master fra Armani Men reducerer hævelser og modvirker aktivt dannelsen af rynker.

Den fjerner desuden kedelige mørke rande, så du øjeblikkelig, om ikke andet, ser frisk ud, uanset og du føler dig det eller ej.

Et godt middel på de dage, hvor der forventes lidt mere end vanligt.

Armani Men Eye Master koster vejl. kr. 380,- for 15 ml.

Velkommen tilbage 🙂

armani_eau_pour_homme01-800x1113

Author: Malene Raith

Share This Post On