Øjne i fokus hos Lancôme

Det kan godt være, at sommeren har skuffet lidt i år, men så kan man jo bruge tiden på lidt personlig pleje, velvære der gør dig skarp at se på, når solen vender tilbage.

Lancôme har nemlig lanceret hel masse nye skønne produkter, der sætter fokus på øjnene og gør dig frisk og smuk på en naturlig måde.

GENIFIQUE-YEUX-LIGHT-PEARL-2-LD

I 2011 skabte Lancôme Génifique, der med en kosmetisk effekt blev et gennembrud indenfor skønhedspleje, og nu følger de successen op med den seneste videreudvikling: Advanced Génifique Yeux Light-Pearl.

Formlen er hemmelig og beskyttet af tre patenter, men resulatet er øjeblikkelig udstråling fuld af lys, der åbner øjet.

En ny applikator med fleksibel spids placerer den bløde dråbe helt præcist under øjet, og den lille perlespids kan herefter bruges til at massere den lette gele nemt ind i øjenomgivelserne, hvor det hurtigt absorberes. Advanced Genifique Yeux Light-Pearl indeholder voksperler, mikroperler, som giver en blurring retoucherende effekt, der straks åbner øjet og gør dig frisk at se på fra morgenstunden.

Blot et minuts daglig indsats hver morgen vil reducere poser og mørke rande, samtidig med at du kan nyde den herligt kølende massage.

Advanced Gènifique Yeux Light-Pearl fra Lancôme er i butikkerne nu og koster vejl. kr. 455,- for 20 ml.

home_news_GÉNIFIQUE YEUX LIGHT-PEARL™

Herefter er du klar til at forskønne dine øjne med de yderligere skønne nyheder fra Lancôme, som efterlever to gylde regler:

1: Kunsten at skabe kontraster

HYPNOSE VOLUME A PORTER MASCARA PACKSHOT

Og det gør du med den nye Hypnôse Volume-á-porter, Cashmere Sensation Volume Mascara. Langt navn, I know.

Vipperne er hemmeligheden bag smukke øjne, og den nye mascara fra Lancôme gør det let og enkelt at fylde dem med en naturlig dybsort nuance fra rod til spids. Den nye applikator med 306 bløde børster er nemlig placeret på et fleksibelt skaft, og hjælper med at fordele den silkebløde tekstur, så øjet får en smuk vifte af vipper helt uden at klumpe eller klistre.

Vipperne blødgøres af rosenekstrakt fra Lancôme rosens celler, hvilket giver en smuk finish.

Hypnôse Volume-á-porter, Cashmere Sensation Volume Mascara koster vejl. kr. 225,-

Slut af med regel nr. 2: Minimum besvær, mixamum effekt

Lancome-Ombre-Hypnose-Stylo

For at leve op til den regel har Lancôme skabt 8 nye øjenskygger: Ombre Hypnôse Stylo, Long Wear Cream Eye Shadow Stick, der som navnet siger, er øjenskygge i en stick.

Stiften er blød og fuld af pigmenter, perlemor giver et metallisk look og den cremede konsistens gør den supernemt at lægge på øjnene og holder samtidig hele dagen.

Vælg din yndlingsfarve eller kombiner den med en af de andre farvevarianter, der går fra lys guld over varm bronze, kaki, tyrkis, mørkeblå til violet amthyst.

Ombre Hypnôse Stylo fra Lancôme koster vejl. kr. 225,- og er i butikkerne nu.

Lancome-Alma-Jodorowsky-Hypnose-Mascara

Author: Malene Raith

Share This Post On