Bliv solklar med Dermalogica

Argh, jeg ved det godt. Skyerne dækker pænt meget for UV-strålerne i dag og fortsætter sommeren på denne måde, er der vist ingen grund til at bruge solbeskyttelse.

Altså lige bortset fra, at sommeren kommer til Danmark på onsdag, og en hel del danskere der ud over lige nu er ved at pakke kufferterne for at drage sydpå.

Derfor skal du selvfølgelig huske solcremen, og til det har det professionelle hudplejemærke Dermalogica nogle rigtig gode produkter til beskyttelse af huden – også for dem, som er aktive i solen.

Protection50Sport

Protection 50 Sport SPF50 fra Dermalogica kan bruges på både krop og i ansigtet, og indeholder et bredspektret solfilter, som beskytter din hud fra solopgang til solnedgang med jep, solfaktor 50.

Lakridsekstrakt lindrer desuden irritation, mens hyualuronsyre holder på fugten i huden og antioxidanter beskytter den.

Og ekstra vigtigt: Protection 50 Sport SPF50 fra Dermalogica er vandafvisende i op til 40 minutter, så du roligt kan hoppe i havet, cykle eller løbe en tur i solen uden at skulle smørre dig ind hele tiden.

Protection 50 Sport SPF50 fra Dermalogica koster vejl. kr. 275,- og kan købes på www.dermalogica.dk

03176 (4)

Du kan også vælge at bruge Solar Defense Booster SPF 50 fra Dermalogica. Den kan bruges alene eller sammen med din vanlige ansigtscreme.

Langt størstedelen af hudens ældningstegn skyldes solskader, som også kan give ujævn pigmentering.

UVA stråler trænger altid igennem uanset skydække og kan forårsage linjer og rynker året rundt. De trænger dybt ned i huden, hvorimod UVB stråler kun rammer øverste hudlag. Det er dem, der giver dig den brunende effekt på huden, men samtidig også forårsager solskoldning og tidligt ældning af huden.

Solar Defense Booster SPF 50 fra Dermalogica er en koncentreret booster, som tilfører en bredspektret beskyttelse mod både UVA og UVB stråler.

Desuden beskytter vindruekerne og grøn te mod for tidlig ældning og C- og E-vitaminer gør huden blød, smidig og glat.

Bland nogle dråber i din vanlige dagcreme eller påfør den direkte på huden. Du bestemmer selv.

Soler Defense Booster SPF 50 fra Dermalogica koster vejl. kr. 375,- for 50 ml. og kan købes på www.dermalogica.dk

skincare

 

Author: Malene Raith

Share This Post On