Masser af superbiler ved Sportscar Event 2015

Få en tur i en sportsvogn og en flyvende oplevelse for livet og hjælp på samme tid kræftramte piger og drenge via Børnecancerfonden. Det er hele ideen i Sportscar Event, der i år liner et felt op af nye, ekstraordinære samt velkendte sportsvogne.

De nye sportsvogne i år tæller for eksempel Porsche 911 GT3, kulfiberbilen Alfa Romeo 4C og Audi R8 i åben udgave.

Af de velkendte biler kan du gense Lamborghini Aventador, Ford GT, et kobbel af Ferrarier og den gule Ultima, der dybest set er bygget op som en Porsche Le Mans-racer fra 1980’erne.

Sportscar Event 2015 biler 3b

En af de mest kendte biler i Sportscar Event og en af de mest elskede blandt fans – Lamborghini Aventador. Den er med i år igen.

Og på toppen af alt det kommer et særligt team af biler, hvor ordet ekstraordinær dårligt nok rækker: Ferrari F40, Ferrari F50, Pagani Zonda og Bugatti Veyron!

Sportscar Event de ti stoerste 13

Ture i disse fire kan dog ikke købes på banen, man skal sikre sig en af de i alt 16 ture, fire ture pr. bil, ved at deltage i auktion på lauritz.com, en auktion, der kører i perioden 16. maj – 26. maj. De fire ekstraordinære biler kører udelukkende på FDM Jyllandsringen.

Sportscar Event 2015 køres først på FDM Sjællandsringen den 31. maj og weekenden efter, den 6. juni, på FDM Jyllandsringen.

Sportscar Event 2015 stemning 3

Sportsvogne så langt øjet rækker. Her for eksempel Porsche, Lamborghini, Ferrari og elbilen Tesla.

En gruppe mænd – plus nogle kvinder – står bag Sportscar Event, som et par gange om året inviterer til fartfest i deres altid meget nypudsede sportsvogne. Det koster mellem 300 kroner og op mod 1.500 kroner for en tur.

Sportscar Event donerede sidste år knap to millioner kroner til Børnecancerfonden plus et mindre beløb til to andre organisationer, der også hjælper børn. Siden første runde ”sportsvogne mod cancer” i begyndelsen af nullerne er det blevet til en samlet donation på cirka 12 millioner kroner.

Sportscar Event 2015 biler 2a

Mr. Flemming Haslund, en af herrerne bag Sportscar Event, demonstrerer her hvor vanvittig lav Alfa Romeo 4C er …

Forud for arrangementerne køres to komplette Sportscar Events for et ganske særligt og specielt indbudt publikum, nemlig kræftramte børn. Piger og drenge fra Skejby Sygehus og fra Riget i København inviteres til den såkaldte ”børnedag” fuld af sportsvogne, pølser og is ad libitum for de syge børn, deres søskende og forældre.

Sportscar Event Jyllandsringen 2010

Sportscar Event Jyllandsringen 2010

I får lige bilerne en gang til her:

4 ekstraordinære

1: Ferrari F40

2: Ferrari F50

3: Bugatti Veyron

4: Pagani Zonda

4 nye sportsvogne

1: Porsche 911 GT3 – model 991

2: Alfa Romeo 4C

3: Audi R8 Spyder

4: Toyota GT 86 TRD

4 velkendte

1: Lamborghini Avantador

2: Ultima Can Am

3: Ford GT

4: Chevrolet Camaro V8

 

FDM Sjællandsringen

  1. maj, kl. 9-16.

Entré: 50 kr., børn under 12 år kommer gratis ind.

FDM Sjællandsringen er den østlige pendant til Jyllandsringen. Banens længde 1,1 km.

Adresse: Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde.

NB: Gæster, der har købt billet til Roskilde Rings Jubilæumsløb samme weekend, har gratis adgang til Sportscar Event den 31. på FDM Sjællandsringen.

Mere info: www.sportscarevent.dk

 

FDM Jyllandsringen

  1. juni, kl. 9-16.

Entré: 50 kr., børn under 12 år kommer gratis ind.

FDM Jyllandsringen er hele Danmarks racerbane, som også afviklede det første Sportscar Event i 2002. Banens længde er 1,5 km.

Adresse: Skellerupvej 38, Resenbro, 8600 Silkeborg.

Mere info: www.sportscarevent.dk

VI SES PÅ SØNDAG 🙂

 

Author: Malene Raith

Share This Post On