Maestro Sun fra Giorgio Armani

Rene og strålende nuancer er det gennemgående tema for den nye sommerkollektion, Maestro Sun, fra Giorgio Armani, som netop er kommet i butikkerne nu.

Inspirationen er fundet ved noget så klassisk skønt som middelhavet, og kollektionen indeholder smukke og rene farver, der ligner og føles som sommer.

Maestro Sun fra Giorgio Armani består af tre forskellige produkter, der alle er skabt til sommeren 2015 og derfor kun fås i begrænset oplag.

Giorgio-Armani-Maestro-Liquid-Summer-2015

Maestro Liquid Summer giver straks dit ansigt et let gyldent solstrejf, et ensartet sundt look, som frisker huden op og får dig til at ligne en, som netop er vendt hjem fra en herlig rejse sydpå.

Looket er naturligt fuld af glans i en silkeblød konsistens, som absorberes let og går i et med huden øjeblikkeligt.

Maestro Liquid Summer fra Giorgio Armani fåes tre nuancer, som kan give glans til alle hudtoner.

Pris vejl. 390,-

Når du har lagt basen med sommerglød, kan du forme kinderne med en af de fem nye Maestro Sun Fluid Sheer.

Giorgio_Armani_Maestro_Sun_summer_2015_makeup_collection2

Maestro Sun Fluid Sheer fra Giorgio Armani kan forgylde hele dit udseeende og toppe dit friske naturlige look af med den glitrende Light Micro-Fil-teknologi, som gør produktet flydende og nemt at arbejde med.

Giv kindbenene en varm rosa kulør med blushbørsten, eller tilsæt en enkelt dråbe til din foundation og påfør skuldre og dekolletagen for ekstra glitter og strålende hud.

Maestro Sun Fluid Sheer fra Giorgio Armani koster vejl. kr. 365,-

Nu er du der næsten, men aller sidste touch skal lægges på læberne med de nye farver  i Rouge d’Armani Sheers.

tumblr_nnfdarxhlv1usijjdo1_500

Den transparente læbestift giver læberne en klar og smuk glans med intens farve, og har samtidig super behagelig tekstur, som er en lise for læberne.

Rouge d’Armani Sheers fra Giorgio Armani kommer i seks nye smukke farver, som indeholder Color Shine Moisture-polymer, der fugter og plejer læberne i op til otte timer.

Et smukt farverigt og samtidig behageligt touch til læberne, som fuldender det friske og naturlige sommerlook Maestro Sun 2015.

Rouge d’Armani Sheers fra Giogio Armani koster vejl. kr. 260,-

L_ARMANI_HP_0078

 

Author: Malene Raith

Share This Post On