Elegant sommerhyldest fra Yves Saint Laurent

Fra det smukke Nordafrika, nærmere betegnet Marrakech, har Yves Saint Laurent Beauté nok engang fundet inspiration, denne gang til dette års sommerkollektion: Saharienne.

Yves Saint Laurent selv elskede som bekendt byen med de mange farver meget højt, og inspirationen i år er fundet i kvindernes farverige tørklæder, som står i kontrast til de smalle solrige stræder.

En elegant og meget smuk hyldest til fantastiske Marrakech fuld af naturlige jordfarver blandet med vilde kontraster.

Yves-Saint-Laurent-Terre-Saharienne-Collection-BP

Yves Saint Laurent Beauté har skabt sommerens smukkeste glød i den helt nye bronzerserie til ansigtet: Les Sahariennes. Den er en blanding af pudder og hudpleje, som minimerer ujævnheder og giver dig en fantastisk ensartet glød.

Les Sahariennes arbejder i synergi med hudtonen og skaber en unik glød gennem sammensætningen af pigment og perlemorspartikler. Den balsamagtige konsistens forvandles til et fint pudder ved påføring med den spændende applikator (pensel og makeup svamp i et) og giver på den måde huden en naturlig mat og solgylden glød.

Den innovative Les Sahariennes koster vejl. kr. 380,-

Yves-Saint-Laurent-Terre-Saharienne-Collection-ESP

Specielt på øjnene møder man de skønne farvekontraster fra Yves Saint Laurent med den fantastiske Couture Palette, der indeholder de føromtalte varme jordfarver, brune nuancer, fersken og lysegul, der fylder øjenlågene med naturlige farver.

ysl-saharienne-620-6

Bring så farvehavet fra Marrakech ind i billedet med de to nye og stærke flydende eyelinere Effet Faux Cils Shocking. Majorelle Blue er den intense blå farve, der er SOO Yves Saint Laurent, og kendetegner den skønne Majorelle have, og Deep Green, der er frodig grøn og et symbol på Marokko, begge giver kraft og kontrast til dit look for sommeren 2015.

Couture Palette (nr. 12) koster vejl. kr. 435,-

Eyeliner Effet Faux Cils Shoking ( nr. 2 og nr. 4) koster vejl. kr. 250,-

77a46aacbf5c5321383e2ea9363046d6

Naturligvis skal læberne også tilføres farve, så de skiller sig ud og forfører.

Til det har Yves Saint Laurent Beauté skabt en lys og en mørk nuance af Gloss Volupte, begge umiskendeligt Marrakesh, hvad enten du vælger den smukke Orange Sagatte i guldorange, eller den lokkende Bordeaux Sarouel i dyb vinrød.

Også Baby Doll Kiss & Blush, en af mine personlige favoritter, kommer i to nye sommerfarver, igen finder du den varme jordfarve, der matcher det gyldne look i Ocre Luxurieux, men også den lysere koralfarve, der er så kendetegnende for Marrakech i Corail Incandescent. Farverne giver både kinder og læber en diskret mat finish, der bringer sommeren ind i dit ansigt.

Gloss Volupte (nr. 50 og nr. 107) fra Yves Saint Laurent koster vejl. kr. 280,- og Baby Doll Kiss & Blush (nr. 14 og nr. 13) vejl. kr. 235,-

YSL-Saharienne-Makeup-Collection-for-Summer-2015-nails

Slut af med de to nye og helt suveræne La Laque Couture farver. De rammer Marokko helt rent med varme og krydderier, og runder det eksotiske og moderne Saharienne-look perfekt af.

Den brændte rødbrune farve Brun Henné er, som navnet antyder, inspireret af marokkansk henna, og Jaune Babouche, hentyder til den gule farve på Babouche tøflerne, som lokalbefolkningen bærer.

La Laque Couture (Nr. 61 og nr. 62) koster vejl. kr. 190,-

Den gyldne Saharienne kollektion fra Yves Saint Laurent er netop kommet på hylderne hos alle de førende stormagasiner.

Yves-Saint-Laurent-Terre-Saharienne-Collection-Promo

Author: Malene Raith

Share This Post On