Guide til sommerens nye dufte

Foråret er over os, weekendens regn har fået naturen til at springe ud og nu kan vi for alvor mærke, at sommeren er lige om hjørnet.

Og der er altid så meget godt i vente, når det bliver sommer, udover at aftenerne bliver lyse, dagene varmere og at ferien er lige om hjørnet, myldrer også alle sommernyhederne frem. En af mine favoritter er alle de nye herlige sommerdufte.

Hvilken ny duft skal definere din sommer 2015?

Her kommer, som inspiration, et lille udvalg af nye dufte, alle lavet over ikoniske dufte …

o.31374

Biotherm har skabt en ny duft med inspiration fra deres berømte bodylotion Lait Corporel, der er blevet legende siden lanceringen i 1972.

Og den ikoniske duft er ikke til at tage fejl af med sine friske appelsiner og bergamot, et strejf af ingefær samt noter af fresia og cedertræ.

L’Eau Eau De Toilette Lait Corporel fra Biotherm er en frisk citrusfyldt brise til alle, der foretrækker en let og energigivende duft, når de trækker i sommerkjolen.

L’Eau Eau De Toilette Lait Corporel er i butikkerne nu og kster vejl. kr. 375,- for 100 ml.

3614270276972

Og mens vi er i afdelingen for lette sommerdufte, er også Cacharel på vej med en ny Eau de Toilette: Noa Summer.

Noa blev skabt tilbage i 1999, og præsenteres nu i 2015 i en pink sommerversion, som udspringer af den klassiske duft.

Den er en blanding af grønne æbler, solbær og mandarin, kombineret med pæon, jasmin og varm musk. Igen en duft der passer til de lette sommergevandter.

Noa Summer fra Cacharel er lige på trapperne, kan fås så længe lager haves over sommeren, og koster vejl. kr. 299,- for 50 ml.

FLOWERBOMB_EDT_ACIDULEE_LA_VIE_EN_ROSE_50ml

Er man glad for citrus, og det jeg specielt om sommeren, er sommerversionen af Viktor&Rolfs Flowerbomb værd at kigge nærmere på.

La Vie en Rose hedder den med inspiration fra blomsternes nektar kombineret med strejf af citrus.

Topnoten er mandarin- og grapefrugtolie, i midten træder blomsterne i karakter med duft af rose absolute, sambac jasmin absolute og orkide, rundet af med patchouli. amber og cashmeran.

Flowerbomb La Vie en Rose fra Viktor&Rolf er stadig en let duft, som dog også holder fint ind i de første timer med cocktails om aftenen, og koster vejl. kr. 499,- for 50 ml. Også denne duft er begrænset til sommeren 2015.

la-vie-est-belle-l-absolu-edp-vapo-20-ml

Den var den mest solgte duft på det franske marked i 2013, og fjerde mest solgte i verden samme år. La Vie est Belle er mange kvinders yndlingsduft, og nu har Lancôme skabt La Vie est Belle L’Absolu De Parfum.

Det er ikke bare en sommerduft, den holder hele året med nye noter af blød pudret iris pallida, sprøde pærer, solbærblomster, brændte mandler og tonkabønner med et twist af vanilje.

En intens og harmonisk duft, der hylder den originale version, og kan bruges ved de liflige cocktails på sommerterrassen og hele natten igennem.

La Vie est Belle L’Absolue de Parfum fra Lancôme er i butikkerne nu og koster vejl. kr. 550,- for 20 ml.

o.30830

Enkel og tidsløs luksus, så nemt kan den nye duft Sì Eau de Toilette fra Giorgio Armani beskrives.

Den er en let og silkeagtig nyfortolknng af Giorgio Armnis Sì, og fuld af saftige noter af solbærsorbet og grønne pærer.

Herefter dukker citrusnoterne op fra bergamot, mandarin og neroli, blandet med fresia, majrose, vanilje og patchouli.

Sì Eau de Toilette fra Giorgio Armani er en duft, du kan bruge i solskin og regnvejr, til festen og alle de andre dage, hvor du føler dig på toppen og klar til at indtage verden.

Duften lanceres i hele landet på onsdag den 29. April og koster vejl. kr. 370,- for 30 ml.

Unknown

Endelig har også Yves Saint Laurent har en nyfortolkning af deres Manifesto på vej. Den lanceres også på onsdag den 29. april i hele landet og hedder Manifesto Le Parfum.

Manifesto er mere end en sommerparfume, den indeholder en intens duft af sjældne hvide blomster i kontrast til en ædel træsort, og i den nye Manifesto Le Parfum er det den elegante iris, der er kaldt frem. Irissen har en pudret, tør og træagtig duft, som er blandet med viol- og mimoseovertoner, foruden svage toner af hindbær og gulerod.

Den dristige duft er som en buket af hvide blomster med den dyrebare iris i front sammen med jasmin og tonkabønner, og bergamotolie og sandeltræ runder den af, hvilket gør Manifesto Le Parfum til en gådefuld og elegant duft, der kan bruges året rundt. Fra morgen til midnat.

Manifesto Le Parfum fra Yves Saint Laurent koster vejl. kr. 590,- for 30 ml.

Unknown-1

 

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On