Ny højteknologisk anti-age fra Lancôme

I mere end 20 år har Rénergie fra Lancôme hjulpet kvinder med at holde rynker og alderdomstegn på afstand, men nu er de gået et stort skridt videre i forskningen.

De har nemlig udforsket den menneskelige biologi i rummet.

I samarbejde med professor Alain Colige, ekspert i biologisk forskning i rummet og leder af vævsforskning på universitetet i Liege, har Lancôme studeret de fysiologiske forandringer, der sker hos astronauter i rummet. De er nemlig tilsvarende det, der sker med huden, som vi runder 40 år, og vævet mister sin kvalitet og styrke.

På baggrund af resultaterne har Lancôme benyttet en ny teknologi, [Up-Cohésion]TM i deres helt nye Rénergie Multi-Lift.

ProductPage_350x262

Rénergie Multi-Lift er anti-agepleje målrettet rynker omkring øjnene, i panden og ved næsefløjene, som ved hjælp af proteiner øger cellernes kobling til hudens grundvæv. [Up-Cohésion]TM teknologien kombinerer ekstrakt af Cyathea Medullaris, sort bregne fra New Zealand, med guanosine for en øget effekt.

Cremen er skabt i tre forskellige variationer, så man kan vælge den konsistens man bedst kan lide.

Rénergie Multi-Lift Light Cream har en ultralet tekstur, er frisk og absorberes på et øjeblik, og huden føles gennemfugtet, blød og herligt velduftende.

Den ikoniske Rénergie Multi-Lift Cream er en luksuriøs creme med silkeblød tekstur, der giver en øjeblikkelig fornemmelse af velvære, der desuden indeholder beskyttelse i form af SPF15.

Rénergie Multi-Lift Rich Cream er udviklet til tør, sart og sensitiv hud. Den er cremet og fyldig, men smelter øjeblikkelig og gennemfugter huden, og beskytter samtidig mod lyset med SPF15.

Den dejlige og genkendelige duft af Rénergie Multi-Lift er et udtryk for Lancôme’s historie, der blev grundlagt i 1935. Det er en delikat duft baseret på Lancômes signatur: rosen, blandet med pæoner og iris samt frisk mandarin og sprøde pærer.

LANCÔME RÉNERGIE Multi-Lift koster kr. 745,- for 50 ml.

Lancome-renergie-multi-lift-kate-winslet-FAnn-590

Author: Malene Raith

Share This Post On