Bliv klipklap klar med Clarisonic Pedi

Nårh, ja, det kan da godt være, at vejret i dag ikke er til klipklappere, men før vi ser os om, er det lune forår her, og så er det skønt at være på forkant med sommerlooket.

Fødderne er noget af det første, vi blotter, når solen titter frem, og de lever altså et hårdt liv. Derfor har Clarisonic, virksomheden bag den banebrydende oscillerende ansigtsbørste, udviklet en ny, mere grov børste til fødderne, der sammen med 3 målrettede produkter, nænsomt gør dem bløde og velplejede.

CLA_PEDI_LEGS_933_FINAL

Foden indeholder 26 knogler og til sammen udgør fødderne 25 procent af kroppens knogler. Man går omkring 200.000 kilometer i løbet af et liv, og i det regnskab skal tages i betragtning, at kvinder generelt er gode til at købe for høje og for små sko uden at tænke på, at foden vokser ca. 2 størrelser i løbet af dagen.

Om sommeren skruer vi så fødderne ned i de små fine sommersko, og derfor er det ekstra vigtigt, at de er velplejede og pæne.

Så høvler og filer vi løs på dem, for at fjerne hård hud og gøre dem glatte, men i virkeligheden gør vi bare ondt værre. For det er hudens beskyttelse, vi fjerner, huden stresses og for at passe bedre på sig selv, produceres der bare endnu mere hård hud.

Clarisonic Pedi går anderledes til værks, for det handler om at indarbejde et nyt ritual. Børsten kommer med to hoveder, det ene er en blid fodfil, som anvendes på den tørre hud to gange om ugen.

Herefter sætter man skrubbe-børstehovedet på, med de to slags børster på, som man bruger i badet sammen med peelingcremen Pedi-Buff, som indeholder mælkesyre og små korn. Det kan gøres dagligt.

Afslut dit nye fodritual med først Pedi-Balm fodcreme, og så en dråbe plejende Pedi-Boost, og viola, de fødder er altid klar til at smide skoene.

Den nye Clarisonic Pedi bliver netop lanceret i Magasin i disse dage, og koster vejl. kr. 1.450,- (for hele sættet inkl. børste, to børstehoveder og tre plejeprodukter).

Børstehoveder og plejeprodukter kan naturligvis tilkøbes ved siden af efter behov.

PEDI_GroupShot_02

PS. For god ordens skyld skal det nævnes, at Clarisonic Pedi naturligvis ikke må bruges i ansigtet.

 

Author: Malene Raith

Share This Post On